2023-10-27 11:00:04
Φωτογραφία για Οι φανς του Stranger Things ανησυχούν για την ηλικία των πρωταγωνιστών -Η λύση του σκηνοθέτη



Άγνωστο παραμένει πότε θα επιστρέψει το Stranger Things, με την πέμπτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix να μην έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.



Η συνεχιζόμενη απεργία των ηθοποιών και του συνδικάτου SAG-AFTRA, πήγε πίσω το χρονοδιάγραμμα πολλών σειρών της streaming πλατφόρμας, μεταξύ των οποίων και του πέμπτου και τελευταίου κύκλου του Stranger Things.



Οι ιθύνοντες του Netflix έχουν ήδη στο μυαλό τους ένα πλάνο για να ξεκινήσουν γυρίσματα το συντομότερο δυνατόν, αμέσως υπάρξει μια συμφωνία μεταξύ του SAG-AFTRA και των στούνιο του Χόλιγουντ.



Μάλιστα, οι φανς έχουν εκφράσει την ανησυχία τους όσον αφορά στην ηλικία και την εξωτερική εμφάνιση των πρωταγωνιστών, που υποτίθεται ότι βρίσκονται στην εφηβεία. Οι περισσότεροι πλέον είναι ενήλικες και στην πραγματικότητα δεν πείθουν ότι πρόκειται για μαθητές γυμνασίου.



Καμία ανησυχία από τον σκηνοθέτη του Stranger Things

Ωστόσο, ο 55χρονος σκηνοθέτης και παραγωγός του Stranger Things, Shawn Levy φαίνεται πώς δεν ανησυχεί καθόλου για το καστ που μεγαλώνει ηλικιακά.



«Έχουμε ήδη παρακολουθήσει το καστ της σειράς μας να μεγαλώνει στα μάτια του κοινού και μεταξύ 12 και 22 ετών, κάθε άνθρωπος αλλάζει βαθιά», είπε στο Variety.



Έχει όμως μια λύση! Ο ίδιος ο σκηνοθέτης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο τμήμα μαλλιών, μακιγιάζ και γκαρνταρόμπας του Stranger Things για να κρύψει την προφανή γήρανση του καστ, λέγοντας ότι η ομάδα είναι «εξαιρετική» ενώ «χρησιμοποιώντας κοστούμια και περούκες και μακιγιάζ», θα κρύψει το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το καστ μεγαλώνει ηλικιακά.



«Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας», πρόσθεσε ο Shawn με σιγουριά.



Αναφέρθηκε και στον προφανή στρεσογόνο παράγοντα της παρόδου του χρόνου, δεδομένης της απεργίας SAG-AFTRA, η οποία καθυστέρησε τα γυρίσματα, σημειώνοντας ότι η επιπλέον καθυστέρηση «δεν βοήθησε».



Ωστόσο, ο Shawn φρόντισε να σημειώσει ότι τα γυρίσματα δεν θα πρέπει να συνεχιστούν μέχρι να γίνει μια δίκαιη συμφωνία.



Το Netflix δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας για την πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν που εικάζεται να είναι μέσα στο 2025, με τους φαν να αδημονούν.





«Ξέρω ότι το καστ μας είναι τόσο πρόθυμο να επιστρέψει στη δουλειά όσο και οι υπόλοιποι από εμάς», τόνισε ο Καναδός σκηνοθέτης.



Αν και η πλοκή της πέμπτης σεζόν του Stranger Things δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή, θα υπάρχουν συνολικά οκτώ επεισόδια.



Το καστ του Stranger Things

Η παρέα του Hawkins και το cast που επιστρέφερει: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ