2012-06-13 13:14:08
Φωτογραφία για ΚΛΟΙΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο πραγματοποιούν οπαδοί του ΠΑΟΚ από τις 11 σήμερα το πρωί διαμαρτυρόμενοι για τις προσαγωγές 34 οπαδών της ομάδας οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Στα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί ήδη περίπου 200 άτομα, ενώ ο αριθμός τους αναμένεται να ενισχυθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Voria.gr" η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας και είχε ως στόχο συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ, (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Μεταξύ των ατόμων που προσήχθησαν είναι και τέσσερα φερόμενα ως ηγετικά στελέχη. Έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε έξι συνδέσμους κυρίως σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε Ηλιούπολη, Κορδελιό και Επτάλοφο. Λεπτομέρειες για την επιχείρηση θα παρουσιαστούν στις 12 το μεσημέρι στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στην Τούμπα το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας και μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία γίνεται λόγος για στοχοποίηση του λαού του ΠΑΟΚ.


«Μετά τις ξαφνικές έρευνες της πολυμήχανης αστυνομίας σε σπίτια, χώρους εργασίας, νοσοκομεία και συνδέσμους του ΠΑΟΚ, συνέλαβαν 34 συνοπαδούς μας και στη συνέχεια τους χρεώσανε όλο τον ποινικό κώδικα. Αυτή η άκρως προκλητική ενέργεια δεν θα μείνει αναπάντητη. Όσοι νομίζουν πως οι κρατικοί θεσμοί μπορούν να λειτουργούν ως συμμορία κάνουν λάθος», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Και επισημαίνεται στην ανακοίνωση: «Για να έχουμε μία πλήρη αντίληψη των γεγονότων, θα προτείναμε να κάνουμε έρευνες στα σπίτια των αστυνομικών που μπήκανε στους συνδέσμους και βρήκαν τσεκούρια δίπλα σε ξυλόσομπες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ