2012-06-13 13:24:57
Φωτογραφία για Η Παρί δίνει 77εκ. για Τιάγκο Σίλβα-Ιμπραίμοβιτς!!
Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αποφασισμένη να "τινάξει τη μπάνκα στον αέρα" καθώς προσφέρει 77.000.000 ευρώ για να πάρει "πακέτο" από τη Μίλαν τους Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα. Διαβάστε το story!

Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν έχουν ξεκινήσει από χθες κύκλο διαπραγματεύσεων για την πώληση του Τιάγκο Σίλβα στον γαλλικό σύλλογο, όμως φαίνεται πως η όρεξη των Παριζιάνων άνοιξε για τα καλά Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Γαλλία, ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, παρουσίασε νέα πρόταση στον Αντριάνο Γκαλιάνι, βάσει της οποίας η Παρί θα δώσει το αστρονομικό ποσό των 77.000.000 ευρώ για να αποκτήσει όχι μόνο τον Τιάγκο Σίλβα αλλά και τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί προσφέρουν 47.000.000 ευρώ για τον 27χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό και 30.000.000 ευρώ για τον 30χρονο Σουηδό φορ , με τους ανθρώπους των "ροσονέρι" να σκέφτονται σοβαρά να αποδεχτούν την εξωπραγματική αυτή πρόταση.

"Το αντίο του Τιάγκο Σίλβα ισοδυναμεί με τεράστια απώλεια για το σύλλογο και μία τέτοια πώληση ίσως ωθήσει τον Ζλάταν να αφήσει τη Μίλαν", ανέφεραν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Σουηδού μέσα στην ημέρα και δεν αποκλείεται η Μίλαν να αποχωριστεί τελικά όχι ένα αλλά δύο μεγάλα αστέρια..

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ