2012-06-13 14:09:37
Φωτογραφία για E. EΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: Άλλη γυναίκα... χωρίς ρετούς η σέξι τραγουδίστρια!
H 23χρονη φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο! Στις φωτογραφίες του "ΟΚ" θα τη δείτε με ρετούς, αλλά στο αποκαλυπτικό βίντεο με brazilian μαγιό... χωρίς!

Για το κυκλαδίτικο νησί αναχώρησε ακτοπλοικώς από τον Πειραιά το απόγευμα της Παρασκευής 1 Ιουνίου μαζί με τους στενούς της συνεργάτες.

«Είναι πολύ ικανοποιημένη με την παρουσία της στον ευρωπαικό διαγωνισμό. Επιπλέον χαίρεται για τη θερμή αποδοχή που έχει από τον κόσμο. Στις εξόδους της στο νησί όσοι τη συναντούσαν της έδιναν συγχαρητήρια για την εμφάνισή της», περιέγραψε στο ΟΚ στενός συνεργάτης της.

«Η ίδια δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της, καθώς το τραγούδι της Aphrodisiac είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο τοπ 20 των σουηδικών Itunes. Αυτόν τον καιρό σχεδιάζει τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις της, οι οποίες περιλαμβάνουν Live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα», συμπληρώνει η ίδια πηγή. Κατά την παραμονή της στη Μύκονο η Κύπρια τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε σε φιλικό σπίτι στο Αγκίστρι. Εκεί τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!" το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιουνίου σε στιγμές χαλάρωσης στην παραλία της περιοχής.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ... ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ!
markos.tv
24wro
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ