2019-05-09 18:55:17
Φωτογραφία για Κ. Μητσοτάκης: Δεν έχει ηθικό πλεονέκτημα η κυβέρνηση
Η κυβέρνηση «θα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, όλο και πιο τοξική, όλο και πιο κίτρινη» υποστήριξε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του από το Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Στην τοποθέτησή του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, σχολίασε πως «η λάσπη θα απαντιέται, και θα απαντιέται σκληρά και με επιχειρήματα… Δεν υπάρχει ηθικό πλεονέκτημα φίλες και φίλοι: Αυτό βούλιαξε στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου».

Αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή διάσταση των εκλογών σημειώνοντας πως και σήμερα «έχει σημασία το τι θα γίνει στην Ευρώπη και έχει σημασία ότι η Νέα Δημοκρατία ανήκει στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια», ενώ πρόσθεσε πως μία κυβέρνηση του κόμματός του θα μειώσει τους φόρους και χαρακτήρισε ως προεκλογικό επίδομα την παροχή που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός για τους συνταξιούχους. «Είναι πολύ εύκολο να έρχεσαι 15 μέρες πριν από τις εκλογές και να λες στους συνταξιούχους: θα σου δώσω ένα μικρό επίδομα, προεκλογικό επίδομα, μπας και καταφέρω να υφαρπάξω την ψήφο σου».

«Ψήφο εμπιστοσύνης η ελληνική κοινωνία την 26η Μαΐου θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Και μετά, το βράδυ ας έρθει να κάνει το ταμείο», είπε και κάλεσε τους οπαδούς του κόμματος να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν τους αμφιταλαντευόμενους να στηρίξουν το κόμμα του.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ