2019-05-10 19:21:52
Φωτογραφία για Δωρεάν εξέταση δέρματος – Κλείστε άμεσα ραντεβού
Η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) διοργανώνει για ακόμη

μία χρονιά την εκστρατεία πρόληψης κατά του καρκίνου του δέρματος

Γνωρίζετε ότι ο καρκίνος του δέρματος είναι ο πιο κοινός καρκίνος; Τα τελευταία χρόνια μάλιστα παρατηρείται μια μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων. Η κατάχρηση του ήλιου είναι μια από τις βασικές αιτίες καρκίνου του δέρματος.

Ο πιο πολύτιμος σύμμαχος που έχουμε είναι η πρόληψη και η προστασία. Για το λόγο αυτό, η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά την εκστρατεία πρόληψης κατά του καρκίνου του δέρματος.

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι στον Ήλιο (3-7 Ιουνίου), ο δερματολόγος Sun Filos σας προσκαλεί για μια δωρεάν εξέταση, μαθαίνοντάς σας τα πάντα για μια υπεύθυνη συμπεριφορά απέναντι στον ήλιο.

Από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου, εθελοντές δερματολόγοι σε όλη την Ελλάδα εξετάζουν δωρεάν τους ενδιαφερόμενους και τους παρέχουν χρήσιμες συμβουλές.


Κάθε χρόνο εκατοντάδες γιατροί συμμετέχουν σε αυτή την εκστρατεία και πάνω από 5.000 ενδιαφερόμενοι εξετάζονται εντελώς δωρεάν.

Κλείστε άμεσα ραντεβού με ένα δερματολόγο κοντά σας τηλεφωνώντας στο 215 215 8523 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sunfilos.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ίδια εβδομάδα μία ειδική ομάδα δερματολόγων θα επισκεφθεί τρία ελληνικά νησιά για να προσφέρει δωρεάν εξέταση στους κατοίκους τους, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η πρόσβασή τους για δερματολογική εξέταση είναι πολύ δύσκολη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ