2019-05-10 23:01:19
Φωτογραφία για Επίσκεψη του Δημάρχου Γρεβενών κ εκ νέου υποψηφίου Γιώργου Δασταμάνη στα χωριά Κυρακαλή, Λόχμη, Αμυγδαλιές, Ροδιά και Σύνδενδρο (εικόνες)
Στα χωριά Κυρακαλή, Λόχμη, Αμυγδαλιές, Ροδιά και Σύνδενδρο συνεχίστηκε σήμερα

Παρασκευή 10 Μαΐου η προεκλογική εκστρατεία του συνδυασμού “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά”.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιώργος Δασταμάνης συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού επισκέφθηκαν νωρίς το απόγευμα την Κυρακαλή, όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους του χωριού και δεν παρέλειψαν να αναφερθούν σε έργα που έγιναν από την δημοτική αρχή στο χωριό, με κυριότερο την δημοπράτηση των νέων φωτιστικών σωμάτων (led), του οποίου το συμφωνητικό εκτέλεσης του έργου με την ανάδοχο εταιρία υπογράφηκε στις 10-12-2018 καθώς και σε έργα συντηρήσεων εντός του οικισμού όπως η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στα κοιμητήρια.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στα χωριά Λόχμη, Αμυγδαλιές, Ροδιά και Σύδενδρο. Στις Αμυγδαλιές η δημοτική αρχή έχει προβεί στην δημοπράτηση της αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων της πλατείας του χωριού με νέα σύγχρονα φωτιστικά σώματα (led), του οποίου το συμφωνητικό εκτέλεσης του έργου με την ανάδοχο εταιρία υπογράφηκε στις 10-12-2018.


Επίσης ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για τις ανακατασκευές νέων πιστοποιημένων παιδικών χαρών στις τοπικές κοινότητας των Αμυγδαλεών και της Ρόδιας με σκοπό την άμεση δημοπράτηση τους.

Ο κ. Δασταμάνης ζήτησε την στήριξη των κατοίκων της περιοχής έτσι ώστε να συνεχιστεί το έργο της Δημοτικής Αρχής την επόμενη περίοδο, δίνοντας έμφαση σε έργα καθημερινότητας.

Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ