2019-05-12 09:06:15
Φωτογραφία για Τσίπρας – Μωραΐτης στα έργα του νέου αεροδρομίου των Ιωαννίνων
 Τον πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Θάνος Μωραΐτης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς και στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός επιθεώρησε την εξέλιξη του έργου στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και στη συνέχεια μετέβη στην Άρτα, όπου παρέθεσε ομιλία σε κεντρική πλατεία της πόλης.

 Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι τα Ιωάννινα είναι ένας σημαντικός κόμβος και επιτέλους αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει. Στη συνέχεια ανέφερε ότι η επέκταση του αεροδρομίου είχε καταντήσει ένα «γιοφύρι της Άρτας», στα Ιωάννινα και αναφέρθηκε στη μεγάλη καθυστέρηση, η οποία όπως είπε, είναι ενδεικτική της παθογένειας του ελληνικού κράτους. «Έχω κουραστεί να εγκαινιάζω έργα που είχαν καθυστερήσει τα προηγούμενα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας. Σημειώνεται πως τα έργα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων δημοπρατήθηκαν το 2006 και ολοκληρώνονται τώρα, 13 χρόνια μετά.

 «Δεν μπορεί μια τόσο σημαντική υποδομή, σε μια μεγάλη πόλη όπως τα Γιάννενα, το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, ένα διεθνές αεροδρόμιο, να κάνει 13 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Το ευχάριστο είναι, όμως, ότι ολοκληρώνεται, ξεκόλλησε. Είναι μια πολύ χρήσιμη και κρίσιμη υποδομή για την πόλη των Ιωαννίνων και όλη την Ήπειρο. Ένα σύγχρονο αεροδρόμιο με την επέκταση που έγινε, και την ανακατασκευή του κεντρικού σταθμού και του Πύργου Ελέγχου.
thecaller.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ