2012-06-13 16:19:59
Φωτογραφία για Σούπερ ντέρμπι στο Χάρκοβο
Ολλανδία και Γερμανία αναμετρώνται στην Ουκρανία με έπαθλο τρεις πολύτιμους βαθμούς στον «Όμιλο του Θανάτου» του EURO 2012. Ελαφρώς φαβορί τα «πάντσερ» δίνει η bet-at-home.com, στο 2,40 η νίκη τους.

Με το σπουδαίο ματς της Ολλανδίας απέναντι στην Γερμανία, ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ στο Χάρκοβο η 2η αγωνιστική του Β Ομίλου του EURO. Πληθώρα ειδικών στοιχημάτων, 70 συνολικά, προσφέρονται από την bet-at-home.com για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως φυσικά και για όλες του EURO 2012. Επιγραμματικά να αναφέρουμε πως μπορείτε να στοιχηματίσετε σε over/under αριθμό γκολ από 0,5 έως και 5,5, καθώς και για τα γκολ ημιχρόνου, ημίχρονα – τελικά, ακριβή σκορ και φυσικά τον παίκτη που θα πετύχει γκολ ή το πρώτο γκολ κατά την διάρκεια του ματς! Πρώτα φαβορί εδώ οι Γκόμες, Κλόζε, Φαν Πέρσι και Χούντελααρ όπως είναι λογικό.

Στο άλλο ματς του ομίλου που προηγείται χρονικά, οι Πορτογάλοι προσφέρονται στο 1,80 για να κάμψουν την αντίσταση των Δανών. Στο 4,80 ο Ρονάλντο για να σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς, ενώ 2,00 απόδοση δίνει το over 2,5 γκολ!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ