2019-05-14 22:02:20
Φωτογραφία για Όλ. Γεροβασίλη: Οι αθλιότητες του κ. Μητσοτάκη δεν έχουν τελειωμό
Σκληρή επίθεση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά του Προέδρου της Ν.Δ.: «Η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου» αναφέρει, «αναδεικνύουν τη βρωμιά, την ψευτιά και τη σήψη στην οποία έχουν βυθιστεί». Την αντίδραση της Υπουργού προκάλεσε ανακοίνωση της Ν.Δ. που άφηνε αιχμές για οφέλη από συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

 «Οι αθλιότητες τις οποίες χρησιμοποιεί εσχάτως ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν τελειωμό», σημειώνει και προσθέτει: «Κατανοώ πλήρως τα μηνύματα που εισέπραξαν ο ίδιος και το κόμμα του από το κύμα ενθουσιασμού και λαϊκής ανταπόκρισης στην υποδοχή που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Άρτα και σε όλη την Ήπειρο, όπως επίσης και τη σημερινή κατάρριψη στη Βουλή του αφηγήματος της Ν.Δ. περί νόμου και τάξης». Εν συνεχεία τονίζει: «Η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου, οι οποίες προφανώς δεν με αγγίζουν, υποδηλώνουν όμως το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που επιλέγουν, αναδεικνύουν τη βρωμιά, την ψευτιά και τη σήψη στην οποία έχουν βυθιστεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους». Και καταλήγει: «Προειδοποιώ: Ας μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη...».


Σαφές αιχμές για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία άφησε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της Ν.Δ., κάνοντας λόγο για περιεχόμενο που αφορά το δικό της πρόγραμμα για την Υγεία και επιτίθεται κατά της Όλγας Γεροβασίλη, καλώντας την να εξηγήσει «πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα».

Στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ. αναφέρει: «Σήμερα δεν μπορούσαν να διαστρεβλώσουν και πιάστηκαν στη φάκα. Όντως το δικό μας πρόγραμμα για τη Δημόσια Υγεία που αξίζει στους Έλληνες δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Πολακικού ΣΥΡΙΖΑ» και σημειώνει ότι στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει αναφανδόν την θεσμοθετημένη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

«Και το κάνει για να αναβαθμισθούν επιτέλους τα δημόσια νοσοκομεία και οι Έλληνες να απολαμβάνουν καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες Υγείας, με κανόνες, διαφάνεια, χωρίς απευθείας αναθέσεις και κυρίως χωρίς κόστος για τους πολίτες», ώστε, όπως τονίζει, «με αυτόν τον τρόπο θα πάψουν και οι υπόγειες διαδρομές ανάμεσα στα δημόσια νοσοκομεία και κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα στα οποία παραπέμπονται κατά σύστημα οι ασθενείς, πληρώνοντας άνευ λόγου ένα σκασμό λεφτά». Και καταλήγει λέγοντας: «Για περισσότερες πληροφορίες παραπέμπουμε το Μαξίμου στην κ. Όλγα Γεροβασίλη. Θα τους εξηγήσει εκείνη πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ