2019-05-15 17:24:27
Φωτογραφία για Ένωση Ηρακλείου: Συναντήσεις στη Λεωφόρο Κατεχάκη
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Ηρακλείου: Την 14-05-2019 ο Πρόεδρος της Ένωσής μας ΠΙΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ Χρήστος, πραγματοποίησαν

σειρά συναντήσεων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑ Σταύρο.

     Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις, σε εξαιρετικό κλίμα,  με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κα. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Κατερίνα, τον Υπαρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχάλη και τον Προϊστάμενο Επιτελείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Δ.Α. Ηρακλείου και κυρίως το σημαντικό ζήτημα της ενίσχυσης των Υπηρεσιών που αστυνομεύουν τουριστικές περιοχές και τις οποίες αναμένεται να επισκεφτούν και φέτος εκατομμύρια τουριστών. Από όλους λάβαμε διαβεβαίωση ότι θα στηρίξουν κάθε προσπάθεια για επίλυσή τους.

     Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις επαφές με την Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία προς διαφύλαξη των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, ενώ παράλληλα θα ενδιαφέρεται και για την ασφάλεια των συμπολιτών μας. 

     Mε εκτίμηση,

  Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΙΚΡΑΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                   ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ