2019-05-15 22:17:41
Φωτογραφία για Την Ένωση Πειραιά επισκέφθηκε ο Γιάννης Μώραλης
Ανακοίνωση τής Ένωσης Πειραιά: Επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσής μας πραγματοποίησε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Ιωάννης Μώραλης, στο πλαίσιο των

προεκλογικών του επισκέψεων σε τοπικούς φορείς και συλλόγους του Δήμου.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά τον ενημερώσαμε για τα οξυμένα προβλήματα που ταλανίζουν το σύνολο του Αστυνομικού Προσωπικού διαχρονικά, όπως, τα τεράστια προβλήματα Τάξης, Ασφαλείας και Τροχαίας που προξενούνται εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού στις Αστυνομικές Υπηρεσίες, των απαράδεκτων συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας, των ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και των ελλείψεων-ακαταλληλότητας-επικινδυνότητας υπηρεσιακών οχημάτων κλπ. Μεταξύ άλλων, αναφερθήκαμε στην αναγκαιότητα πιο στενής συνεργασίας με τον Δήμο για κοινές δράσεις, που θα αφορούν ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης, φιλανθρωπικών σκοπών κλπ.


Ο κ. Μώραλης μας ευχαρίστησε για την προσπάθεια αλλά και το έργο των Ελλήνων Αστυνομικών, για την ενημέρωση και τους προβληματισμούς που τέθηκαν και τόνισε επιγραμματικά ότι: « Είχαμε κοινές διαπιστώσεις όσον αφορά την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά και την Τροχαία, καθώς τα προβλήματα είναι κοινά και αφορούν την υποστελέχωση και την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Πρόκειται για δυο σημαντικά ζητήματα τα οποία έχω αναδείξει κι εγώ, καθώς έχω στείλει στην αρμόδια υπουργό Προστασίας του Πολίτη αντίστοιχες επιστολές ότι ο Πειραιάς πρέπει να ενισχυθεί. Επίσης υπάρχει το εξής παράλογο και οξύμωρο: τους καλοκαιρινούς μήνες που το μεγάλο λιμάνι της χώρας είναι σε πλήρη λειτουργία, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουν να αποδυναμώνονται περαιτέρω οι Υπηρεσίες. Θέλω να πιστεύω ότι θα πιέσουμε όλοι μαζί με την όποια κυβέρνηση την επόμενη μέρα, ώστε να ενισχυθούν επιτέλους τα Τμήματα του Πειραιά και να μπορέσουν οι πολίτες μας να νιώθουν πιο ασφαλείς.»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά τόνισε ότι θα συνεχίσουμε την παραγωγική συνεργασία, όπως είχαμε τα προηγούμενα 4,5 χρόνια, ενισχύοντάς την σύμφωνα με τις προτάσεις μας.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη καλή επιτυχία στον εκλογικό του αγώνα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΟΤΣΟΣ                        ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΛΑΧΙΑ
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ