2019-05-15 23:29:27
Φωτογραφία για Ο Donald Trump απαγορεύει στις εταιρείες πληροφορικής των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τεχνολογία Huawei
Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump σύντομα θα υπογράψει ένα νέο νομοσχέδιο. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, θα απαγορεύσει στις αμερικανικές εταιρίες πληροφορικής να αποκτήσουν και να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό δικτύου που αναπτύχθηκε από την Huawei.  

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του Reuters, το θέμα αυτό απασχόλησε περισσότερο από ένα χρόνο. Η υπογραφή του διατάγματος μπορεί να γίνει ήδη αυτή την εβδομάδα. Ο κύριος σκοπός του νομοσχεδίου είναι να απαγορεύσει στις αμερικανικές εταιρείες να χρησιμοποιούν τεχνολογίες δικτύωσης της Huawei. Όπως έχει ήδη σημειωθεί από τη διοίκηση Trump, μια κινεζική εταιρεία, μαζί με τους χάκερ, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρεχόμενο εξοπλισμό για να πάρει δεδομένα από τα δίκτυα των ΗΠΑ.

Σε απάντηση, εκπρόσωποι της Huawei κατηγόρησαν την αμερικανική κυβέρνηση για τη χρήση του νόμου για την εθνική ασφάλεια, προκειμένου να καταστείλει την ανάπτυξη των κινεζικών επιχειρήσεων με οποιονδήποτε τρόπο. Σύμφωνα με δημοσιογράφους, αυτή τη στιγμή, η Huawei είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones στον κόσμο και ο ηγέτης στις πωλήσεις κινητών συσκευών στην κινεζική αγορά. Η εταιρεία θεωρήθηκε προηγουμένως από τις αμερικανικές εταιρείες πληροφορικής ως ένας από τους πιθανούς προμηθευτές εξοπλισμού για την ανάπτυξη δικτύων 5G στη χώρα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ