2019-05-15 23:33:30
Φωτογραφία για Η ΕΑΚΠ για τις εκλογές στην Ένωση Στερεάς Ελλάδας
Διαβάστε την σανακοίνωση τής ΕΑΚΠ: Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών απευθύνει χαιρετισμό προς όλους τους συναδέλφους μέλη της Ε.Υ.Π.Σ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και

ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους αναγνώρισαν την αγωνιστικότητά της και για τον λόγο αυτό στήριξαν το ψηφοδέλτιο της.

Εκφράζει επίσης την ευχαριστία της προς τους συναδέλφους που με την υποψηφιότητα τους πλαισίωσαν το αγωνιστικό  ψηφοδέλτιο της Ε.Α.Κ.Π. και αντιστάθηκαν σε κάθε λογής πιέσεις και  εκβιαστικά διλήμματα.

Το αποτέλεσμα για την παράταξή μας, λαμβανομένου υπόψη τον συσχετισμό των δυνάμεων και την ασφυκτική πίεση που δέχτηκαν οι συνάδελφοι για να μην στηρίξουν την Ε.Α.Κ.Π., εκτιμάται ως θετικό για τον λόγο ότι η Ε.Α.Κ.Π. όχι μονο διατήρησε τις δυνάμεις της, αλλα παρουσίασε αύξηση ψήφων με αποτέλεσμα να διαπλασιασει τις έδρες της για τους αντιπρόσωπους  στην Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Γενικότερα όμως το αποτέλεσμα των εκλογών δεν κρίνεται θετικό για τους εργαζόμενους, γιατί παραμένουν ισχυρές εκείνες οι δυνάμεις που έχουν συμβάλλει συνειδητά στην αρνητική


κατάσταση που βιώνουμε όλοι καθημερινά και πολύ σύντομα θα το αντιληφθούν για ακόμη μία φορά οι συνάδελφοι στην περιφέρειά μας .

Αυτές οι δυνάμεις συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να τείνουν χέρι βοηθείας με την στάση τους, στους σχεδιασμούς και της σημερινής κυβέρνησης. Με την πορεία που ακολουθούν έχουν μετατρέψει το σωματείο μας, από ένα διεκδικητικό όργανο σε « ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ».

Οι δυναμικές κινητοποιήσεις, οι παραστάσεις διαμαρτυρίας οι καταγγελίες που στην ουσία είναι εργαλεία που θα έπρεπε να χρησιμοποιεί το σωματείο μας για να ασκηθεί πίεση τόσο στην φυσική όσο και στην πολιτική ηγεσία για τα σοβαρά θέματα που κάνουν την ζωή των εργαζομένων δύσκολη, έχουν αντικατασταθεί από τα τηλεφωνήματα, τις επισκέψεις σε βουλευτές και περιφερειάρχες, και τις ρουσφετολογικές τακτικές απέναντι στους συνάδελφους.

Η ανάδειξη της Ε.Α.Κ.Π. σε τρίτη δύναμη μας υποχρεώνει να δουλέψουμε με μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα. Η επόμενη μέρα ήρθε και προβάλει μπροστά μας με όλα εκείνα τα προβλήματα που περιμένουν την λύση τους. Με όλες μας τις δυνάμεις θα παλέψουμε και θα είμαστε αυστηροί με όποιους θα υπονομεύσουν τα συμφέροντα των πυροσβεστών και θα αδρανούν στις υποχρεώσεις τους.

Στο πρώτο συμβούλιο που έγινε για την ανάδειξη του προεδρείου 13/05/2019, η Ε.Α.Κ.Π. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος πρότεινε τη αντιπροσωπευτική σύνθεση του προεδρείου στην βάση της ετυμηγορίας των συνάδελφων, και με γνώμονα την βασική αρχή της αναλογικότητας που εφαρμόζεται στο συνδικαλιστικό κίνημα η παράταξή μας να καταλάβει την θέση του που αναλογεί ως 3η κατά σειρά δύναμη σε ψήφους.
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ