2019-05-19 06:30:28
Φωτογραφία για «Κούρεμα» – έκπληξη από την Εθνική Τράπεζα στα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια
Νέες ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια που θα περιλαμβάνει και «κούρεμα» μέχρι και περίπου 35%, προσφέρει η Εθνική Τράπεζα, για όσους βρίσκονται σε αδυναμία να τα εξυπηρετήσουν και είναι διαθέσιμοι για συνεργασία.

Οπως είπε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Παύλος Μυλωνάς σε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή και την παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου μετασχηματισμού σε ορίζοντα τετραετίας που έγινε χθες σε επενδυτές στο Λονδίνο, οι ρυθμίσεις αυτές που θα περιλαμβάνουν και «κούρεμα» γίνονται με συγκεκριμένα αυστηρά κριτήρια και προϋποθέσεις, για όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη και είναι συνεργάσιμοι, δίνοντας ιδιαίτερα έμφαση ότι δεν θα πρέπει να επηρεαστεί σε καμία περίπτωση η κουλτούρα πληρωμών.

Γενικότερα ο κ. Μυλωνάς είπε ότι το πρόγραμμα μετασχηματισμού θα δώσει τη δυνατότητα να αναδειχθεί και πάλι η Εθνική Τράπεζα, ως το κορυφαίο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας, με αρωγό την ισχυρή δέσμευση των ανθρώπων της και στόχο την ενδυνάμωση των μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες της. Θα δημιουργήσουμε και πάλι την τράπεζα που προσφέρει αξία σε πελάτες, μετόχους, εργαζόμενους και στην κοινωνία, την τράπεζα που επιλέγουν και αγαπούν όλοι οι Έλληνες, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Παύλος Μυλωνάς.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ