2012-06-13 21:57:03
Φωτογραφία για Όχι ρε μάγκες δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ!
Καλησπέρα σας. Πολύ δύσκολη η σημερινή μέρα και δεν έχει τελειώσει ακόμη αφού το βράδυ αναμένεται μεγάλο καθώς στην Τούμπα έχουμε μια σειρά από συσκέψεις.

Μέσα από τις αναρτήσεις σας ενημερώσαμε για το τι έχει συμβεί από το πρωί με την υπόθεση των 33 οπαδών που έχουν συλληφθεί και θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι την απολογία τους.

Η αλήθεια είναι πώς "σερφάροντας" στο διαδίκτυο και σε διάφορα forum διάβασα κάθε λογής απόψεις. Από το "λευτεριά στα αδέλφια μας" μέχρι και το "να μπουν ισόβια". Κάποιοι φίλοι στο facebook με μήνυμα στην σελίδα μας, αναρωτιούνται γιατί δεν εχω πάρει ακόμη ξεκάθαρη θέση. Η απάντηση είναι μια: δεν φοβάμαι να πάρω θέση αλλά είναι δεδομένο ότι πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις.

Για όσους ξεχνούν, ήμουν από εκείνους ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, που είχα χαρακτηρίσει ΝΤΡΟΠΗ, εκείνο το πανό που είχαν σηκώσει στα κάγκελα της θύρας 5, κάποιοι. Έγραφε το πανό "Λευτεριά στον Αττίλα" και αναφερόταν στον προφυλακισμένο έμμισθο υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που κατηγορείται ότι συμμετείχε στο κύκλωμα Καραμπέρη. Φυσικά την επόμενη αγωνιστική, μέσα σε λίγα λεπτά το πανό κατέβηκε με την παρέμβαση των οργανωμένων και καλά έκαναν.


Με το παραπανω θέλω να αποδείξω ότι δε φοβάμαι να καταθέσω την άποψη μου και θα συνεχίσω να το κάνω. Πάμε τώρα και στα σημερινά.

Εγώ ένα πράγμα ξέρω: ότι μαζί με τους 34 διαπομπεύεται και ο ΠΑΟΚ και αυτό με στεναχωρεί. Αυτή είναι η ουσία. Ότι έχουν συνδέσει κάποιοι με τα πιστόλια, τα γκλομπ, τα ναρκωτικά, τα ρόπαλα ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ του ΠΑΟΚ και αυτο με εξοργίζει και με στεναχωρεί. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ με αυτό ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολείται.

Υπάρχει το τεκμήριο της αθώωτητας και έχουν το δικαίωμα όσοι πιάστηκαν να διεκδικήσουν την αθωώτητά τους.

Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς θα υποστηρίξετε οτι δεν έχετε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Ότι τα στοιχεία είναι πλαστά και σκηνοθετημένα. Εγώ ξέρω πάντως ότι η αστυνομία το έχει δέσει από χίλιες πλευρές και αυτό είπε και στον Βρύζα σήμερα ο αστυνομικός διευθυντής. Γι' αυτό και ο Ζήσης είναι σε ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ, δύσκολη θέση. Γιατί ναι μεν, υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ από την μια πλευρά, αλλά από την άλλη έχουμε και τόσες βαριές κατηγορίες που δεν μπορούν να εξηγηθούν απά με το "στοχοποιείται ο κόσμος".

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Ο ΚΟΣΜΟΣ του ΠΑΟΚ δεν είναι αυτός που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Δυστυχώς όμως μπορεί να υπάρχουν και εκείνοι που αμαυρώνουν και το οπαδικό κίνημα και τον ΠΑΟΚ. Και έχουν το δικαίωμα να αποδείξουν την αθωώτητά τους. Αλλά θέλω να θέσω το εξής ερώτημα: δεν σας απασχολεί πώς κάποιοι απ' αυτούς είναι έμμισθοι υπάλληλοι της ΠΑΕ; Δε θα θέλατε αυτοί -αν αποδειχθεί ότι έκαναν αυτές τις πράξεις- να φύγουν από την ομάδα; Δεν αποτελούν βαρίδια για τον ΠΑΟΚ;

Δε θέλω να το συνεχίσω άλλο. Εγώ περιμένω να αποδείξει η ΕΛ.ΑΣ το κατηγορητήριο ή αν θέλετε να το αντικρούσει η άλλη πλευρά. Αλλά κυρίως θέλω έναν καθαρό ΠΑΟΚ από κάθε άποψη. Γιατί ΠΑΟΚ είναι ο άνεργος, ο μεροκαματιάρης, ο φοιτητής και πάει λέγοντας. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που μας παρουσίασαν σήμερα. Συγνώμη για το ξέσπασμα!
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ