2019-05-21 16:00:39
Φωτογραφία για Εκλογές: Πόσες ημέρες θα κλείσουν τα σχολεία-Τι θα ισχύσει για τη 2η Κυριακή
Το υπουργείο καλεί τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, που έχουν οριστεί ως εκλογικά κέντρα, να παραδώσουν το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου τις σχολικές αίθουσες.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία λόγω των επικείμενων ευρωεκλογών και δημοτικών εκλογών όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας.

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 λόγω των ευρωεκλογών και δημοτικών εκλογών, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Στις περιφέρειες και τους δήμους που θα διεξαχθεί επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 2 Ιουνίου, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 31 Μαΐου και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου αντίστοιχα.

Το υπουργείο καλεί τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, που έχουν οριστεί ως εκλογικά κέντρα, να παραδώσουν το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου τις σχολικές αίθουσες στις κατά τόπους δημοτικές αρχές ώστε να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωση των αιθουσών και των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό.

Παράλληλα. οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων που τυχόν διαθέτουν τεχνικά μέσα διευκόλυνσης ατόμων με αναπηρίες (ράμπες, ασανσέρ κ.λπ.) καλούνται να φροντίσουν ώστε να βρίσκονται στη διάθεσή τους για να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβασή τους στις αίθουσες ψηφοφορίας.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ