2019-05-22 08:17:03
Φωτογραφία για Η Μαρία Μαυρουλή από  την Πάλαιρο υποψήμια με τον Δημήτρη Μασούρα.
Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και χαρά που συμμετέχω για πρώτη φορά ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δημοτικό Συνδυασμό ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ με επικεφαλής τον ΜΑΣΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, ένα νέο, αξιόλογο και έντιμο άνθρωπο, με όρεξη για δουλειά και όραμα για την ανάπτυξη του τόπου μας σε όλους τους τομείς.

Πιστεύω πως με εργατικότητα, μεθοδικότητα, υπομονή και επιμονή κερδίζεις! Στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δε χωράνε κομματικές ταυτότητες, μικροπολιτικές και μικροσυμφέροντα. Θεωρώ ότι είναι χρέος όλων μας να φροντίσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο να αναδειχτούν οι ομορφιές της περιοχής μας και ταυτόχρονα να επιλυθούν τα όποια προβλήματα ταλανίζουν την καθημερινότητά μας.

Μιλώ σε σένα αγαπητή συνδημότισσα, αγαπητέ συνδημότη,

και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας για να παλέψω ανιδιοτελώς για το μέλλον του Δήμου μας και ιδιαίτερα των παιδιών μας.

Σύντομο Βιογραφικό.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας. Αποφοίτησα από το Λύκειο Βόνιτσας και σπούδασα Χειρίστρια – Προγραμματίστρια Η/Υ στην ΚΟΡΕΛΚΟ. Κατατάχτηκα στην Πολεμική Αεροπορία. Εκπαιδεύτηκα και υπηρέτησα και ως εκπαιδεύτρια στο Καβούρι, στην επόμενη σειρά γυναικών και μετατέθηκα στην Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) στο Τμήμα Μαχητικών – Μεταφορικών και λοιπών Αεροσκαφών. Το 2005 μετατέθηκα στο Τμήμα Εφοδιασμού της 131ΣΜ / Ακτίου Βόνιτσας όπου και διατέλεσα Διαχειρίστρια και κατόπιν Τμηματάρχης Καυσίμων - Πυρομαχικών. Αποφοίτησα από τη σχολή Αξιωματικών στο Τατόϊ και τοποθετήθηκα Μοίραρχος Εφοδιασμού (Διοικητής Σμήνους Εφοδιασμού) της 131ΣΜ από όπου και αποστρατεύτηκα με το βαθμό της Σμηναγού.

Από μικρή ηλικία συμμετείχα στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μου και υπήρξα ενεργό μέλος του Μορφωτικού Προοδευτικού Ομίλου (ΜΠΟ) Παλαίρου. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Πολεμική Αεροπορία δεν έπαψα στιγμή να ασχολούμαι με τα προβλήματα της περιοχής μας.

Είμαι παντρεμένη με τον Δάγλα Δημήτριο (Μητσογιάννη) καθηγητή Πληροφορικής και νυν Διευθυντή του Γυμνασίου και Λ.Τ. Παλαίρου και έχω ένα γιο τον Ναπολέων 15 ετών.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ