2019-05-22 11:00:40
Φωτογραφία για Προσλήψεις με μπλοκάκι παιδιάτρων σε Σάμο και Ρόδο
Γιατροί με μπλοκάκι στα νησιά άρον άρον για να καλυφθούν οι ανάγκες! Τι προβλέπει απόφαση

Λίγο πριν την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο, φαίνεται πως αναζητά λύσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες στα νοσοκομεία των νησιών, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Άλλωστε τα κενά σε ιατρικό προσωπικό παραμένουν μεγάλα παρά το διαφορετικό διακύβευμα της κυβέρνησης ότι επί των ημερών της ορθοπόδησε το ΕΣΥ.

Έτσι προσλαμβάνονται ακόμη και γιατροί με μπλοκάκι στα δημόσια νοσοκομεία, παρά τις επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί μόνιμης εργασίας και όχι αποσπασματικής. Κάτι που άλλωστε είχε παραδεχθεί εδώ και καιρό ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός με δηλώσεις του στο HealthReport.gr.

Προσλήψεις με μπλοκάκι παιδιάτρων σε Σάμο και Ρόδο

Χαρακτηριστικό είναι ότι με επείγουσες διαδικασίες αναζητούνται παιδίατροι από την 2η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) για τα νοσοκομεία στη Σάμο και τη Ρόδο.


Όπως αναφέρεται σε επείγουσα απόφαση της 2ης ΥΠΕ:

«Προκειμένου να καλυφθούν επείγουσες και επιτακτικές ανάγκες των Γ. Ν. Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» και Γ. Ν. Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» παρακαλούμε για την ενημέρωση μελών σας ειδικότητας Παιδιατρικής, τα οποία επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα ανωτέρω νοσοκομεία με δελτίο παροχής υπηρεσιών να μας ενημερώσουν αποστέλλοντάς μας σχετικό έγγραφο στη διεύθυνση: 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, Θηβών 196-198 Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Τ.Κ. 182 33, το συντομότερο δυνατόν».

Αξιοσημείωτο είναι ότι εδώ και καιρό η ηγεσία του υπουργείου Υγείας μιλά για χιλιάδες προσλήψεις στα νοσοκομεία με αποτέλεσμα σήμερα να λειτουργούν σε ικανοποιητικό επίπεδο.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ