2019-05-22 11:00:46
Φωτογραφία για Η δυναμική υποψηφιότητα του ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΪΔΑ στο Τοπικό Συμβούλιο ΒΟΝΙΤΣΑΣ με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μασούρα
          Ο δυναμικός Σπύρος Μάϊδας, με δεδομένη την αγάπη του για τη Βόνιτσα, κατεβαίνει στη μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές σαν υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας, με το συνδυασμό "Ελπίδα Συμφωνίας" με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Μασούρα. 

       Πρόκειται για μια δυναμική υποψηφιότητα, ασκεί το επάγγελμα του λογιστή -φοροτεχνικού, ως ελεύθερος επαγγελματίας και είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στη τοπική κοινωνία.

 Σε δήλωσή του επισημαίνει:

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

       Η πόλη δεν είναι μόνο τα κτίρια, οι δρόμοι, οι πλατείες. Είναι πάνω απ’ όλα οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ. Η πόλη με άλλα λόγια είμαστε ΕΜΕΙΣ! Οι όποιες λύσεις στις σημερινές δυσλειτουργίες και αδιέξοδα πρέπει να αναζητηθούν στις ενεργούς συλλογικότητες των κατοίκων που διεκδικούν το αναφαίρετο δικαίωμά τους να ορίζουν την καθημερινότητα και τη ζωή τους
. Τους ΠΟΛΙΤΕΣ, τις καθημερινές τους ΑΝΑΓΚΕΣ, την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ σε κάθε απομακρυσμένη γειτονιά οφείλει να έχει ως οδηγό κάθε Πρόεδρος Κοινότητας. Αυτούς να αφουγκραστεί και μαζί τους να σχεδιάσει το μέλλον της Βόνιτσας..      Συμφωνώ μαζί σας ότι ο τόπος μας έφτασε στο σημείο να μας δημιουργεί μόνο μιζέρια, θλίψη, απογοήτευση, θυμό, απαισιοδοξία και αποστροφή από τα κοινά. Συμφωνώ μαζί σας ότι οι ΑΛΛΑΓΕΣ θα έρθουν μέσα από την ΑΛΛΑΓΗ προσώπων, ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής, ΑΛΛΑΓΗ στον τρόπο σκέψης, ΑΛΛΑΓΗ στον τρόπο διοίκησης, ΑΛΛΑΓΗ στον τρόπο διαχείρισης, ΑΛΛΑΓΗ στον τρόπο διοίκησης. Η αμαρτία μας, ότι θελήσαμε πολλά. Το έγκλημα μας, ότι πράξαμε τόσα λίγα. Η συνενοχή μας, ότι δεν τολμήσαμε τις ΑΛΛΑΓΕΣ Ο Σπύρος Μάϊδας είναι ο μοναδικός υποψήφιος που ενημερώνει τους δημότες για τις εκλογές στο τοπικό συμβούλιο. Γιατί ο ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης:
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ