2012-06-14 00:55:03
Φωτογραφία για Αναγνώστρια απαντά στο θέμα Αναγνώστης εξηγεί γιατί δεν ξαναζητά αποδείξεις...
Και μενα μου εχει τυχει κατι αναλογο με πολυ λιγοτερα λεφτα... (αναφορά στο άρθρο "Αναγνώστης εξηγεί γιατί δεν ξαναζητά αποδείξεις..."). Η χαζομάρα ειναι που ο αλλος εκλεψε για να παει στα μπουζουκια. Υπαρχουν ομως χιλιαδες που θα εκαναν το ιδιο για να πληρωσουν το ρευμα τους ή το γαλα των παιδιων τους και αυτους δε τους κατακρινω.

Αφου ομως το κρατος και καλα καιγεται να παταξει την φοροδιαφυγη θα μπορουσε να εφαρμοσει αλλους τροπους.

Να στελνει μυστικους το ΣΔΟΕ και να κοβουν… πισινούς. ΑΜΕΣΑ. Με κλεισιμο του μαγαζιου για 3 μηνες και μεγαλο προστιμο. Οχι οπως τωρα που ενταξει τους γραφουνε, με ενα προστιμο που αλλος το εχει βγαλει ετσι και αλλιως απο την φοροδιαφυγη. Αν ενα καταστημα βγαλει σε ενα χρονο απο την φοροδιαφυγη 50000€ και του βαλει το κρατος μια φορα το χρονο που θα κανει ελεγχο 1000€, τα οποια μεσα απο τον γνωστο του γνωστου κλπ θα τα διαπραγματευτει κιολας, ε τοτε φυσικα και δεν τον νοιάζει.


Αλλα ποιους ελεγχους λεμε; Μου εχει τυχει σε καφετερια στα Ιωαννινα να μπαινουν δυο ηλικιωμένες με χαρτια στα χερια που ¨φωναζαν με την εμφανιση τους¨ τεμπεληδες του δημοσιου, να μιλανε πανω απο την ταμειακη με τον ιδιοκτητη ο οποιος δεν ειχε κοψει ουτε μια αποδειξη πριν και ξαφνικα αρχισε να κοβει αποδειξεις, να τις κερναει καφε και στο τελος να κανουν τα στραβα ματια και να φευγουν γελωντας.

Δεν μου λετε; Οι υπαλληλοι του ΙΚΑ με τις μαιμου συνταξεις τι τιμωρια ειχαν για τα εκατομυρια που εφαγαν; Μπηκαν 15 χρονια φυλακη χωρις εξαγορα; Όχι; Ε τοτε ημαστε αξιοι της μοιρας μας.

ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΛΛΑ... ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ...

Και κατι τελευταιο. Ολους τους βλεπω ηθικοτατους εξω, να λενε πω πω τα λαμογια στο δημοσιο βγαζουν μαυρα λεφτα και τα τρωνε κλπ κλπ. Μηπως ζηλευουμε; Γιατι δεν βλεπω να μας πειραζει οταν παμε στο ΚΤΕΟ π.χ. και δινουμε στον υπαλληλο ¨εναν καφε¨ για να μας περασει το σαραβαλο. Τοτε δεν ακουω φωνες γιατι καναμε την δουλεια μας ετσι;

Ανεκαθεν ο Ελληνας ομως και ειδικα τους καλυτερους καιρους ηθελε παντα πραγματα χωρις να εχει το καταλληλο αντικρυσμα. και να τα στεγαστικα για οροφοδιαμερισμα με μισθο 600€, και να τα διακοποδανεια για Μυκονο, και να τα Καγιεν, και να το αραλικι για να πηγαινουν οι Αλβανοι στα χωραφια κλπ κλπ. Αρα τελικα μηπως ηρθε η ωρα να πληρωσουμε τον λογαριασμο και μας κακοφαινεται;

Και για να ξεκαθαρισω κατι για να μην βιαστειτε να με κατηγορησετε, ειμαι 2 χρονια ανεργη και δεν ανηκω σε κανενα κομμα.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ