2012-06-14 00:56:19
Φωτογραφία για «ΝΑΥΑΓΕΙ» ΤΟΥ ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ, ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΥΤΣΙΚΟΦ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το εξαψήφιο νούμερο με τα πέντε μηδενικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "novasports.gr", που ζητάει ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ από τον Ολυμπιακό για να φορέσει τα ερυθρόλευκα, καθιστά αδύνατη την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Ο «Μπόμπι», έχοντας στα χέρια του προσφορά μεγαλύτερη των 100 χιλιάδων Ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ζήτησε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανάλογο νούμερο και από τον Ολυμπιακό. Οι διοικούντες το ερυθρόλευκο σωματείο δεν φαίνεται διατεθειμένοι να μπουν στην διαδικασία να συζητήσουν σε τέτοια ποσά και για αυτό το λόγο δείχνουν να αλλάζουν ρότα αλλά όχι και χώρα.

Έτσι όλα δείχνουν ότι επόμενος «ερυθρόλευκος» στόχος για την θέση του διαγωνίου αποτελεί ο συμπατριώτης του Γιορντάνοφ, Νικολάι Ούτσικοφ. Γιορντάνοφ και Ούτσικοφ ήταν αντίπαλοι στηνΑ2 Ιταλίας την περσινή σεζόν με τον άσσο της Γένοβα να είναι ο πρώτος σκόρερ και τον άσσο της Παλαβόλο Μολφέτα να είναι τρίτος.


Ο Ούτσικοφ είναι 26 χρόνων, με ύψος 207 εκατοστά και τα τρία τελευταία του χρόνια περνάει τους χειμώνες του στην Ιταλία σε ομάδες της Α2. Μετά την τριετία 2007-2009 που έπαιξε στην Λέφσκι, το 2010 πήγε στην Καρβιάνο, το 2011 στην Πάντοβα και πέρσι στην Παλαβόλο Μολφέτα με την οποία κατετάγη τρίτος στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ούτσικοφ πρόκειται για μια πολύ αξιόπιστη λύση που μπορεί να κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό ωστόσο και αυτός μόνο εύκολη περίπτωση δεν θα είναι. Ο Βούλγαρος περιμένει στο ακουστικό του για πρόταση από ομάδα της Ρωσίας ή της Κορέας με τα ποσά να είναι πλέον εξωπραγματικά για τα ελληνικά δεδομένα (πάνω από 200 χιλιάδες Ευρώ). Μόνο αν δεν έρθουν αυτές οι προτάσεις θα αρχίσει να συζητάει με τον Ολυμπιακό.

Κλείνει το ρόστερ από Ελλάδα

Στο μεταξύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι ελληνικές μεταγραφές στο λιμάνι. Έτσι μετά την μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του Κώστα Χριστοφιδέλη όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Σμαραγδής θα φορέσει για πρώτη φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Η μετακίνησή του θα οριστικοποιηθεί τα επόμενα 24ώρα.

Αμέσως μετά οι "πρωταθλητές" των μεταγραφών θα επισημοποιήσουν το φλερτ τους τόσο με τον πασέρ της Λαμίας Θάνο Μαρούλη, όσο και με το λίμπερο του ΠΑΟΚ Θάνο Παπαδημητρίου που φαίνεται να κερδίζει στα σημεία τον Γιώργο Στεφάνου. Μετά από αυτές τις κινήσεις αυτό που θα απομένει στους ερυθρόλευκους είναι να κλείσουν αλλοδαπό ακραίο (περιμένει τον Ποτότσνικ) και διαγώνιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ