2019-05-31 15:05:27
Φωτογραφία για ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΟΛΑΣ: Κάλεσμα για συστράτευση και πίστη για νίκη ενόψει του β΄ γύρου των εκλογών στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας -Βαριές αιχμές και σκληρή κριτική κατά της απερχόμενης δημοτικής αρχής
                Κάλεσμα για συστράτευση ενόψει του δεύτερου γύρου, απευθύνει με ανοιχτή επιστολή του προς τους δημότες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, ο επικεφαλής της παράταξης «Κύμα Αλλαγής» και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θανάσης Κασόλας και ασκεί σκληρή κριτική κατά της κατά της απερχόμενης δημοτικής αρχής, τονίζοντας: "Ο αντίπαλός μας είναι το παλιό, η αδιαφάνεια και το διεφθαρμένο. Δεν μπορούν να ξοδεύονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους. Οι παρασκηνιακές συναλλαγές και τα φαινόμενα σήψης και διαφθοράς δεν αντιπροσωπεύουν τις αρχές μας και μας βρίσκουν αντίθετους. Δώστε μας με τη ψήφο σας την δύναμη να τα αλλάξουμε όλα...."

Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

Φίλες και φίλοι

       Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας προς εμένα και προς τον συνδυασμό μας «ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ».


      Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών ολοκληρώθηκε και μας χωρίζουν μόλις δύο ημέρες από τελική εκλογική αναμέτρηση που θα καθορίσει το μέλλον του τόπου μας.

        Την Κυριακή 2 Ιουνίου δεν διακυβεύεται απλά η θέση του δημάρχου, αλλά το μέλλον αυτού του τόπου. Ο Δήμος και περιοχή μας πρέπει να αλλάξουν. Το πρόσωπο του Δήμου μας πρέπει να αλλάξει. Πιστεύω ότι αυτή η διαπίστωση είναι κοινή σε όλους μας.

        Έκανα και ο ίδιος λάθη στο παρελθόν τα οποία αναγνωρίζω και είμαι έτοιμος να παλέψω μαζί με όλους εσάς για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας...  

   Ο αντίπαλός μας είναι το παλιό, η αδιαφάνεια και το διεφθαρμένο. 

         Εμείς δεν το εκπροσωπούμε αυτό και θα σταθούμε απέναντι σε τέτοια φαινόμενα. Δεν μπορούν να ξοδεύονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.

         Οι παρασκηνιακές συναλλαγές και τα φαινόμενα σήψης και διαφθοράς δεν αντιπροσωπεύουν τις αρχές μας και μας βρίσκουν αντίθετους. 

         -Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα εξαλειφθούν τα φαινόμενα αυτά και θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια στον Δήμο μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

        -Δεσμεύομαι προσωπικά ότι δεν θα αποτελέσει ο Δήμος ξανά το μέσο για την δημιουργία στρατού ημετέρων.

       -Δεσμεύομαι προσωπικά ότι την επομένη των εκλογών η πόρτα μου θα είναι ανοικτή για όλους σας. 

          Στη βάση αυτή καλώ όλους τους δημότες είτε μας στήριξαν στο πρώτο γύρο είτε εκφράστηκαν διαφορετικά, αλλά πιστεύουν σ’ ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και είναι ενάντια στα φαινόμενα της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, της ασυδοσίας και των αποκλεισμών, να στηρίξουν την προσπάθειά μας αυτή και να πορευτούν μαζί μας στον αγώνα αυτό. 

        Οι όποιες κομματικές ταυτότητες δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο στον κοινό μας στόχο, που είναι η αλλαγή σελίδας για τον τόπο μας.

      Ο αντίπαλος είναι κοινός.

     Δώστε μας με τη ψήφο σας την δύναμη να τα αλλάξουμε όλα.

           Ελάτε να μας στηρίξετε και αύριο θα είμαστε όλοι μαζί για να οικοδομήσουμε τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε! Έχουμε χρέος να παλέψουμε για το μέλλον των παιδιών μας!

Χρειαζόμαστε την στήριξή σας!

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

Με εκτίμηση

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας

Αθανάσιος Κασόλας
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ