2019-06-01 13:06:21
Φωτογραφία για BMW 3 AC Schnitzer
Η AC Schnitzer, ο γνωστός βελτιωτικός οίκος που εξειδικεύεται στα μοντέλα της BMW, πήρε

στα έμπειρα χέρια της τη νέα γενιά της Σειράς 3 και έδωσε όρκο τιμής να την βελτιώσει στα σημεία, χωρίς παράλληλα να καρατομήσει την αναγνωρισμένη και διακεκριμένη κομψότητά της. Εσείς τι λέτε, το πέτυχε;

Εάν δεν θέλετε να ακολουθήσετε την M Performance της BMW, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα εξαρτήματα ρύθμισης που έχει σχεδιάσει η AC Schnitzer για το premium sedan της βαυαρικής φίρμας. Προς το παρόν, τα εξαρτήματα διατίθενται ως ξεχωριστά αντικείμενα, αλλά ο βελτιωτικός οίκος θα τα προσφέρει σύντομα ως πακέτο αναβάθμισης της γνωστής μας 3άρας.

Ξεκινώντας με το εξωτερικό, η AC Schnitzer προσφέρει αρκετά αεροδυναμικά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των εμπρός αλλά και πλευρικών σπόιλερ τα οποία ταιριάζουν με το πακέτο M Sport. Διατίθεται επίσης ένα αντίστοιχο αεροδυναμικό βοήθημα και πίσω μαζί με εμβλήματα AC Schnitzer. Η επιλογή των τροχών περιλαμβάνει 19 και 20 ιντσών ζάντες ελαφρού κράματος AC1 σε φινίρισμα BiColor ή Anthracite. Προχωρώντας στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, η AC Schnitzer προσφέρει τρεις δυνατότητες εξατομίκευσης των εξατμίσεων μέσω των αγωνιστικών εξατμίσεων Sport Carbon, Sport Chrome και Sport Black.


Δεν υπάρχουν ακόμη αναβαθμίσεις απόδοσης, αλλά η εταιρία με βάση το Άαχεν πωλεί ένα κιτ χαμηλώματος για την ανάρτηση που φέρνει το αυτοκίνητο 20 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος σε σύγκριση με την κανονική ανάρτηση. Όπως αναμενόταν, ο εσωτερικός χώρος λαμβάνει λεπτές τροποποιήσεις όπως μπουτόν αλουμινίου, πεντάλ, υποπόδιο και υποδοχή κλειδιού. Αυτά είναι όλα όσα προσφέρει η AC Schnitzer, αλλά τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη περισσότερα τμήματα. Αυτά περιλαμβάνουν σπορ πίσω σιγαστήρες, ακόμη χαμηλότερη σπορ ανάρτηση (30 χιλιοστά), εμπρός περαιτέρω σπόιλερ, πίσω αεροτομή οροφής, πίσω σπόιλερ και πολλά άλλα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ