2019-06-04 18:48:55
Φωτογραφία για iOS 13: Δεν υπάρχει πλέον όριο για να κατεβάσετε μια εφαρμογή σε 3G / 4G
Εάν έχετε δοκιμάσει να κατεβάσετε μια εφαρμογή στο App Store από το iPhone σας σε σύνδεση 3G ή 4G, έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι υπάρχει ένα όριο. Ήταν 150 MB για μια στιγμή και πριν από λίγες ημερες πήγε μέχρι τα 200 ​​MB. Με το iOS 13, είναι δυνατό να αποφύγετε εντελώς αυτό το όριο. 

Η Apple προσφέρει τελικά μια επιλογή λήψης βαριών εφαρμογών, χωρίς να χρειάζεται η συσκευή να συνδεθεί με ένα δίκτυο Wi-Fi. Ο χρήστης λαμβάνει μια ειδοποίηση στην οθόνη όταν προσπαθεί να κάνει λήψη μιας μεγάλης εφαρμογής. Στη συνέχεια καλείται να αγγίξει την επιλογή "Λήψη" για να επιβεβαιώσει τη λήψη μέσω της κυψελοειδούς σύνδεσης ή "Αργότερα μέσω Wi-Fi" για να περιμένει μια ασύρματη σύνδεση για να μην χρησιμοποιήσει την ποσόστωσή του στο διαδίκτυο.

Αυτό το αναδυόμενο παράθυρο εμφανίζεται για κάθε εφαρμογή που υπερβαίνει τα 200 MB. Υπάρχει ένας τρόπος να το καταργήσετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> iTunes Store και App Store> Λήψεις εφαρμογών (το τελευταίο στοιχείο δεν έχει μεταφραστεί ακόμα). , αλλά η Apple θα διορθώσει την λήψη από την τελική έκδοση του iOS 13). Υπάρχουν τρεις επιλογές: πάντα επιτρέψτε, ρωτήστε εάν η εφαρμογή υπερβαίνει τα 200 MB ή ρωτήστε πρώτα. Από προεπιλογή, επιλέγεται η δεύτερη ρύθμιση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ