2019-06-04 21:29:28
Φωτογραφία για Απίστευτο! Πάνω από 1.000.000 views
Πάνω από 1.000.000 views έχει σημειώσει το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη που είχε καλεσμένους το γνωστό ζευγάρι πορνοστάρ Ίνα και Τέο (δες εδώ). Βρίσκεται στον αέρα λιγότερο από ένα μήνα στο κανάλι του γνωστού YouTuber και παρόλο αυτά έχει καταφέρει να «χτυπήσει» απίστευτα νούμερα. Συγκεκριμένα, μέχρι αυτή την ώρα το έχουν παρακολουθήσει 1.068.871 χρήστες.

Φυσικά η επιτυχία αυτή οφείλεται τόσο στον Αλέξανδρο που έχει «χτίσει» το κοινό του μέσα από πληθώρα δυνατών καλεσμένων που έχει φιλοξενήσει στο αυτοκίνητó του, αλλά και στη δυναμική του Τεό και της Ίνα. Οι τελευταίοι έχουν καταφέρει να αποκτήσουν πιστό κοινό που τους απολαμβάνει στα διάφορα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζονται, αλλά κυρίως μέσα από το site τους sugarbabes.tv, μία νεοσύστατη εταιρεία παραγωγής πορνό που σε λίγο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Φαίνεται πως ο κόσμος πάντα έχει την περιέργεια να μάθει λεπτομέρειες για τη ζωή των πρωταγωνιστών του ερωτικού θεάματος και για αυτό και πολλές φορές γίνονται και μήλον της έριδος για βραδινές τηλεοπτικές εκπομπές.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ