2019-06-05 09:25:36
Φωτογραφία για Φουντώνει η κόντρα ΠΟΕΔΗΝ-Αριστοτέλους για τις μετατάξεις
Συντάκτης: Virus

Αιχμηρή απάντηση στο εξώδικο της Διοικήτριας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κας Ιορδανίδου, έδωσε σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ. Τα εκατέρωθεν πυρά συνεχίζονται, καθώς η ΠΟΕΔΗΝ εμμένει σε ανακοίνωσή της για την προεκλογική μετάθεσή της ως γιατρού «από το Θριάσιο στον Ερυθρό Σταυρό, που Διοικητής είναι ο Διπλοθεσίτης Διοικητής κος Γεωργόπουλος, γνωστοί φίλοι του Πολάκη».

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατηγορούσε την ομοσπονδία σε ανακοίνωση της η Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ. «Ενημερώνουμε τους αξιότιμους κ. Γιαννακό και κ. Παπαναστάση ως εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει» αναφερόταν χαρακτηριστικά.

Την κα. Ιορδανίδου έσπευσε χθες να προασπιστεί και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, προωθώντας την ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Πολάκη στην ΠΟΕΔΗΝ (upd)

Ωστόσο, οι ανάγκες των νοσοκομείων δε χωρούν αναβολές, επισημαίνεται από την ΠΟΕΔΗΝ «τα ΤΕΠ των Νοσοκομείων όπως και του Ερυθρού έχουν τεράστιες ανάγκες από ιατρικό προσωπικό καθ’ ότι οι ασθενείς περιμένουν ώρες να εξυπηρετηθούν. Η κα Ιορδανίδου αφού μετατάχθηκε στα ΤΕΠ του Ερυθρού Σταυρού δεν θα πρέπει να εμφανισθεί άμεσα εκεί να δουλέψει;».


Από την μεριά της ΠΟΕΔΗΝ διασαφηνίζεται ότι δεν φοβάται την παραπομπή της στις δικαστικές αίθουσες, σημειώνοντας «Η παραίτηση της κας Ιορδανίδου είναι δική της υπόθεση και του Πολάκη. Η μετάταξή της όμως στον Ερυθρό Σταυρό αφορά το ήθος και ύφος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ