2019-06-05 22:23:34
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ: Η Ιθάκη σ΄έδωσε το ωραίο ταξίδι...
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ: Η Ιθάκη σ΄έδωσε το ωραίο ταξίδι Γράφει ο: Αλέξανδρος Χ.Παλιούρας

Φιλολόγος

             Οφείλουμε, θεωρώντας ότι εκφράζω τουλάχιστον την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του συνδυασμού του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, να ευχαριστήσουμε και να τον συγχαρούμε όχι μόνο για τη μεγάλη εκλογική νίκη αλλά και για τον μοναδικό σε ποιότητα προεκλογικό αγώνα που διεξήγαγε και το ήθος που επέδειξε κατά τη διάρκειά του. 

       Σεμνός, απλός, μετρημένος και ταυτόχρονα δυναμικός και αποφασιστικός με ανυπόκριτη ειλικρίνεια και πηγαία έκφραση των φιλικών του συναισθημάτων προς όλους όσους απευθύνθηκε δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τις χιλιάδες φίλων και ψηφοφόρων....    Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού για το πάθος και τον δυναμισμό με τον οποίο επιδόθηκαν στον προεκλογικό αγώνα και κατόρθωσαν να εισπράξουν την εκτίμηση των συνδημοτών μας, εκλεγόμενοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο. 


   Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

        Ιδιαίτεροι έπαινοι θα πρέπει να αποδοθούν και στους νέους υποψηφίους, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο στίβο της διεκδίκησης της ψήφου και είτε εκλέχθηκαν είτε όχι είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτής της διαδικασίας.

         Η μη εκλογή κάποιων ασφαλώς και δεν σχετίζεται με την αξία τους, αλλά οφείλεται σε άλλους παράγοντες που καθόρισαν τις επιλογές των ψηφοφόρων. Όλοι τους είναι ικανοί, μοναδικοί και άξιοι. Κάθε αρχή και δύσκολη. Σημασία έχει το ταξίδι, η διαδρομή. 

        Τους δόθηκε η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με νέα πρόσωπα, να γνωρίσουν τους ανθρώπους, την πολυπλοκότητα των σχέσεων σε  ό,τι αφορά τις εκλογές, τις ιδιαιτερότητες και εκφάνσεις των ανθρωπίνων συναισθημάτων και κυρίως να πεισματώσουν και να παλέψουν. 

     Αυτό είναι και το μεγάλο τους κέρδος και το δυνατό τους όπλο, όχι μόνο για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση αλλά για τον αγώνα της ζωής. 

      Ας έχουν πάντα υπόψη τους τούς στίχους από το ποίημα ΙΘΑΚΗ του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη:

Η Ιθάκη σ΄έδωσε  το ωραίο ταξίδι

Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στο δρόμο.

………………………………………………………..

Κι αν πτωχική τη βρεις η Ιθάκη δεν σε γέλασε

Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα

Ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν

Και πάλι συγχαρητήρια...

Αλέξανδρος Χ. Παλιούρας

******************

Πρωτοδημοσιεύτηκε στο ΜΠΑΜΠΙΝΙ ΙΝ 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ