2019-06-07 10:36:01
Φωτογραφία για Δήλωση Βάσως Κόλλια: “Δεν υπάρχει μικρός η μεγάλος βιασμός”
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης στους βιαστές, στους οποίους λίγο πριν κλείσει η Βουλή και η χώρα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές, κάνει ένα τελευταίο δώρο εισάγοντας

προς ψήφιση στη Βουλή  -και μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος- τον νέο Ποινικό Κώδικα ο οποίος περιλαμβάνει το άρθρο έκτρωμα 336 για τους βιασμούς.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τελείως από το κάδρο την έννοια της συναίνεσης. Η αξιοπρέπεια της γυναίκας βάλλεται ανεπανόρθωτα. Ανεπίτρεπτο και εξοργιστικό. ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ. 

Με το άρθρο έκτρωμα διώχνει τα φώτα από το θύμα και τα τραύματα που θα το ακολουθούν για μια ζωή και κάνει τον βιασμό πλημμέλημα εφόσον κατά την πράξη του βιασμού δεν υπάρξει σωματική βία ή άμεσος κίνδυνος κατά της ζωής. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΣ Ή ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ. 

Ο βιασμός πρέπει να πάρει τη θέση που του αρμόζει. Ο νόμος 3500 της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του 2006 θεωρεί τον βιασμό έγκλημα και μάλιστα για πρώτη φορά αναγνωρίστηκε  ως αδίκημα η σεξουαλική κακοποίηση και ο βιασμός της γυναίκας εντός οικογενειακού θεσμού.»

Πολιτικό Γραφείο Βάσως Κόλλια

Υποψήφια Βουλευτής στην Ανατολική Αττική

“Ανατολικά. Μαζί. Πάντα.”
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ