2019-06-11 11:57:49
Φωτογραφία για ΓΕΣ: «Πυρ και μανία» τα ελληνικά τεθωρακισμένα στην ΤΑΜΣ «Strike Back» [vid,pics]
Εντυπωσίασαν οι δυνάμεις του Στρατού Ξηράς που συμμετείχαν στην άσκηση «Strike Back/BS/BRE» που διεξήχθη στην Βουλγαρία, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας αλλά και την ποιότητα τους σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Οι τεθωρακισμένες δυνάμεις του Στρατού Ξηράς, με «αιχμή του δόρατος» τα «Leopard 2 HELL»  εκτέλεσαν βολές στο πλαίσιο των ασκήσεων, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με το Πεντάγωνο των ΗΠΑ να δημοσιεύει βίντεο από τις βολές των ελληνικών αρμάτων μάχης.

Όπως αναφέρει το ΓΕΣ:

Tην Παρασκευή 07 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της άσκησης «STRIKE BACK/BS/BRE 2019», στο Novo Selo Training Area (NSTA) στην Βουλγαρία στην οποία ο Στρατός Ξηράς συμμετέχει με μέσα και προσωπικό της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (XXV ΤΘΤ) και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ).

Η συμμετοχή τμημάτων του ΣΞ στην εν λόγω άσκηση, εντάσσεται στα πλαίσια προγραμμάτων Στρατιωτικής Συνεργασίας, με χερσαίες δυνάμεις Βαλκανικών χωρών και της Αμερικανικής Διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων στην Ευρώπη (USAREUR).

Δείτε βίντεο που δημοσίευσε το αμερικανικό Πεντάγωνο:

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: https://www.onalert.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ