2019-06-13 21:00:04
Φωτογραφία για ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΣΠΟ
Επιστολή αναγνώστριας του kranosgr

Καλησπέρα σας,

σας παρακαλώ όπως αναρτήσετε στο site σας τη διαμαρτυρία μου ως μέλος οικογένειας Αξιωματικού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σχετικά με την τρίτη συνεχόμενη προσπάθεια αλλαγής της ημερομηνίας της ορκωμοσίας των Αξιωματικών στην Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, είχε εκδοθεί διαταγή (περίπου το Φεβρουάριο) ότι η ορκωμοσία θα γίνονταν στις 28/6 ημέρα Παρασκευή και όλοι οι συγγενείς που βρίσκονται μακριά πλήρωσαν τόσο αεροπορικά όσο και για το ξενοδοχείο!

Πριν λίγες μέρες βγήκε δεύτερη διαταγή ότι η ορκωμοσία θα γίνει στις 27/6 ημέρα Πέμπτη και όπως καταλαβαίνετε τα προηγούμενα αεροπορικά εισιτήρια δεν επιστρέφονται και αναγκαστήκαμε εμείς οι συγγενείς των αξιωματικών να αγοράσουμε άλλα αεροπορικά εισιτήρια και να αλλάξουμε ξανά τις ημερομηνίες διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο, χάνοντας όπως προανέφερα τα πρώτα αεροπορικά λες και μας περισσεύουν τόσα χρήματα!


Σήμερα 13/6 θέλουν και πάλι να αλλάξουν την ημερομηνία ορκωμοσίας των αξιωματικών στην ΑΔΙΣΠΟ για την Τρίτη 25/6!!

Ήμαρτον δε μας σέβονται ή έστω λυπούνται καθόλου, μια ζωή πληρώνουμε τις μετακινήσεις μας και ταλαιπωρούμαστε με τις τόσες μεταθέσεις, γιατί μας αναγκάζετε για τρίτη φορά να αγοράσουμε εκ νέου αεροπορικά εισιτήρια; Δε μένουμε όλοι Θεσσαλονίκη! Γιατί μας στερείτε τη χαρά να παρευρεθούμε στην ορκωμοσία των  συγγενών μας Αξιωματικών ή νομίζετε ότι μας περισσεύουν χρήματα, με τόσες στερήσεις και οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε!

Παρακαλώ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επιληφθεί του θέματος, ώστε να μην αλλάξει για τρίτη συνεχόμενη φορά η ημερομηνία ορκωμοσίας των Αξιωματικών στην Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ).

ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ