2019-06-14 10:20:42
Φωτογραφία για Απεβίωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck Ελλάδος Γιάννης Βλόντζος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕRCK

Με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο Γιάννης Βλόντζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck Ελλάδος απεβίωσε χθες.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιουνίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 10π.μ.

Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στο φαρμακευτικό κλάδο, ο Γιάννης Βλόντζος υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από συναδέλφους και συνεργάτες στο χώρο της Υγείας και υπηρέτησε όλες τις θέσεις που ανέλαβε με επιτυχία και αίσθηση καθήκοντος.

Η οικογένεια της Merck θρηνεί την απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου και επαγγελματία και από σήμερα είναι φτωχότερη. Η σκέψη μας είναι κοντά στην οικογένειά του.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Βλόντζο

Ο Γιάννης Βλόντζος ανέλαβε από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Merck Ελλάδος. 

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο φαρμακευτικό κλάδο και βαθιά γνώση της ελληνικής αγοράς, ο. Ιωάννης Βλόντζος διετέλεσε  επικεφαλής του Intercontinental Region, έχοντας υπό την ευθύνη του μία από τις μεγαλύτερες γεωγραφικές περιοχές, σημαντικής στρατηγικής σημασίας για τη Merck. Στο παρελθόν ο Βλόντζος είχε διατελέσει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck στην Ελλάδα και Αντιπρόεδρος του ΣΦΕΕ.  
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ