2019-06-15 03:54:38
Φωτογραφία για Βίντεο: Εργάτης έσωσε γατάκι δίνοντας του το «φιλί της ζωής»
 Ο άντρας διέσωσε το ζωάκι από πνιγμό, δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες

"Αντίκρισμα" είχε για τον Μετίν Κεσκίν, η εκπαίδευση και τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών που είχε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, καθώς χάρη σ' αυτά κατάφερε να διασώσει από πλημμυρισμένη περιοχή της Κωνσταντινούπολης ένα μικρό γατάκι, που βρήκε μαζί με συναδέλφους του, αναίσθητο.

Το μικρό γατάκι είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν συνοικίες της Κωνσταντινούπολης και όταν το εντόπισαν ο Μετίν και οι συνάδελφοί του, εργαζόμενοι σε έργα οδοποιίας, πίστευαν ότι οι ελπίδες για να κρατηθεί στη ζωή ήταν ελάχιστες. Όμως, η πίστη για τη ζωή επικράτησε και έτσι, ο Μετίν Κεσκίν έδωσε στο γατάκι τις πρώτες βοήθειες, επιχειρώντας κάθε δυνατή "προσέγγιση", από το "φιλί της ζωής" μέχρι και μαλάξεις στο σώμα για να επανέλθει.

"Όταν το πήραμε για πρώτη φορά στα χέρια μας ήταν ακίνητο και αναίσθητο, δεν έκανε κανέναν ήχο" δήλωσε ο Μετίν Κεσκίν, προσθέτοντας ότι πλέον "είναι ένα υγιές γατάκι", για το οποίο αναζητούν όνομα.

"Κάναμε το καθήκον μας και είμαστε χαρούμενοι", είπε ο κ. Κεσκίν, ενώ ο κτηνίατρος Μεβλούτ Μαϊταλμάν που το εξέτασε , ανέφερε πως πλέον το μικρό γατάκι είναι απόλυτα υγιές και μπορεί να απολαμβάνει την αγάπη του Κεσκίν και της ομάδας που το έσωσε.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Maserati
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Maserati
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ