2019-06-18 09:01:17
Φωτογραφία για Το BigBoss Repository είναι πλέον συμβατό με το Sileo
Ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα αποθετήρια (repos) στο jailbreak το BigBoss έχει τελικά γίνει συμβατό με τον διαχειριστή πακέτων του Sileo. Η πηγή του Sileo έγινε συμβατή με την προσθήκη υποστήριξης SHA256.

Μέχρι σήμερα τα πακέτα που φιλοξενούνται στο BigBoss προσφέρονται μέσω του repoproxy, το οποίο παρείχε λάθη και αργή εμπειρία στους χρήστες του Sileo. Αυτό αλλάζει με την επίσημη υποστήριξη καθώς οι συσκευές τώρα θα κατεβάζουν ταχύτερα και τα νέα τσιμπήματα θα γίνουν πιο γρήγορα διαθέσιμα.

Με τη νέα ενημέρωση του BigBoss repo, οι χρήστες του jailbreak στο iOS χρησιμοποιώντας το jailbreak Chimera θα μπορούν να προσθέσουν το BigBoss στις εγγενείς πηγές του Sileo και να έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τα tweaks και τις εφαρμογές που φιλοξενούνται στους διακομιστές του.

Ο CoolStar, ο οποίος είναι ένας από τους κύριους προγραμματιστές πίσω από το Chimera και το Sileo, έχει επίσης επιβεβαιώσει τη συμβατότητα του BigBoss με το Sileo και έχει ανακοινώσει ότι το BigBoss θα προστεθεί στον διαχειριστή πακέτων από προεπιλογή στην επόμενη ενημερωμένη έκδοση.


Προσθέστε το BigBoss repo στο Sileo με μη αυτόματο τρόπο

Μπορείτε να προσθέσετε το αποθετήριο BigBoss στο Sileo σε ένα iPhone ή iPad που είναι ήδη jailbroken με το Chimera χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Ξεκινήστε το Sileo και πατήστε στην καρτέλα Πηγές.

2. Τώρα αγγίξτε το κουμπί '+' από την επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης.

3. Στο αναδυόμενο μενού επικολλήστε την ακόλουθη διεύθυνση URL και πατήστε το πλήκτρο 'Προσθήκη πηγής'.

http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/dists/stable/main/binary-iphoneos-arm/

Το Sileo θα προσθέσει τώρα το repo. Εάν λάβετε σφάλμα 404, απλώς το αγνοήστε και πατήστε στο κουμπί Τέλος. Το BigBoss θα εξακολουθεί να προστίθεται στις πηγές σας. Μόλις το Sileo να έχει φορτώσει το BigBoss, θα δείτε όλες τις τροποποιήσεις που φιλοξενούνται στο repo στη λίστα των τροποποιήσεων και θα εμφανιστούν επίσης και στην Αναζήτηση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ