2019-06-18 22:55:22
Φωτογραφία για Το iOS 13 σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι με το iPhone
Με το iOS 13 η Apple επέτρεψε στους χρήστες του iPad να συνδέουν και να χρησιμοποιούν ένα ποντίκι Bluetooth με το tablet τους. Ωστόσο, φαίνεται ότι το νέο χαρακτηριστικό δεν περιορίζεται μόνο στο iPad, καθώς και οι χρήστες των iPhone μπορούν . επίσης να συνδέσουν οποιοδήποτε ποντίκι με Bluetooth και να το χρησιμοποιήσουν για να περιηγηθούν στο iPhone.

Το iOS 13 σάς επιτρέπει να κάνετε σχεδόν τα πάντα χρησιμοποιώντας ένα ποντίκι στο iPhone που μπορείτε κανονικά να κάνετε με ένα δάχτυλο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου τραβώντας προς τα κάτω από την πάνω δεξιά πλευρά, πρόσβαση στο Κέντρο ειδοποιήσεων, τραβώντας προς τα επάνω από το κάτω μέρος για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη, πατώντας μακροχρόνια ένα εικονίδιο για πρόσβαση σε ένα μενού 3D Touch, κύλιση σε λίστες κ.λπ. Για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί του τροχού κύλισης στο ποντίκι για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη ή να κάνετε δεξί κλικ οπουδήποτε για γρήγορη πρόσβαση στο μενού Υποστήριξη.


Το ποντίκι λειτουργεί σε όλα τα μέρη του iPhone, το οποίο περιλαμβάνει τη διασύνδεση της αρχικής οθόνης και τις εφαρμογές τρίτων, καθώς και τα παιχνίδια. Η αναπαραγωγή παιχνιδιών iPhone με το ποντίκι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε ορισμένα παιχνίδια που απαιτούν πολλά χτυπήματα με ένα δάχτυλο.

Ο δρομέας του ποντικιού στο iPhone μοιάζει ακριβώς όπως ο δείκτης του ποντικιού στο iPad. Είναι στρογγυλεμένος και γίνεται πιο διαφανής μετά την αδράνεια.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πλήρη επίδειξη της χρήσης ενός ποντικιού με ένα iPhone στο παρακάτω βίντεο.

Ενώ χρησιμοποιείτε το ποντίκι με το iPhone είναι διασκεδαστικό, το χαρακτηριστικό σίγουρα έχει μεγαλύτερη λογική στο iPad λόγω του μικρότερου μεγέθους οθόνης του iPhone. Αλλά καταλαβαίνουμε ότι αυτή η δυνατότητα προσβασιμότητας υπάρχει στο iPhone για να διευκολύνει τους χρήστες που χρειάζονται πραγματικά υποστήριξη από το ποντίκι.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ