2019-06-21 19:02:58
Φωτογραφία για Η Apple γιορτάζει την ημέρα στα ρολόγια AppleWatch
Η 21η Ιουνίου σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού, αλλά όχι μόνο. Είναι επίσης και η Διεθνής Ημέρα της Γιόγκα και η Apple μόλις αποφάσισε να την γιορτάσει με τον δικό της τρόπο προτείνοντας μια πρόκληση στο Apple Watch με τα αντίστοιχα βραβεία. 

Η πρόκληση είναι πολύ απλή και εδώ είναι όπως την περιγράφει η Apple:

Στις 21 Ιουνίου, γιορτάστε την Ημέρα της Διεθνούς Γιόγκα με τουλάχιστον 15 λεπτά γιόγκα για να κερδίσετε αυτό το τρόπαιο. Εξοικονομήστε χρόνο με οποιαδήποτε εφαρμογή που καταγράφει συνεδρίες γιόγκα στην Υγεία.

Η γιόγκα ως δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε πέρυσι με την άφιξη του watchOS 5.

Τα 15 λεπτά γιόγκα καθιστούν δυνατή την απόκτηση ενός τρόπαιου, αλλά όχι μόνο. Θα έχετε επίσης το δικαίωμα σε τρία αυτοκόλλητα (βλέπε εικόνα πιο κάτω) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια συνομιλία του iMessage. Τα αυτοκόλλητα είναι και τα τρία κινούμενα σχέδια. Όσον αφορά το τρόπαιο, είναι αυτό εδώ:

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει συμμετάσχει σε αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα. Αυτή είναι μια ευκαιρία να θυμόμαστε ότι υπάρχουν από καιρό σε καιρό προκλήσεις για να κερδίσουμε εκεί τρόπαια και αυτοκόλλητα. Η τελευταία πρόκληση χρονολογείται από τον Απρίλιο και ήταν η Ημέρα της Γης .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ