2019-06-22 23:18:30
Φωτογραφία για Σπάει το Μουσουλμανικό τόξο και διώχνει τους Τούρκους από τα Σκόπια ο ΑΓΕΣ Αντγος Γεώργιος Καμπάς
Του Ηλία Προύφα

Μόνο οφέλη είχε η παρουσία του ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, στο Κρίκοβο, όπου παρακολούθησε πολυεθνική άσκηση υπό τη Διοίκηση των Αμερικανών.

Εκεί βρέθηκε και ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, που με εντολή του ΥΠΕΘΑ, μετέβη στην άσκηση, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση.

Απορίας άξιο γιατί σε κάποιους ξενίζει η φωτογραφία με τον Ζόραν Ζάεφ, όταν επί 27 χρόνια είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε αντίστοιχες φωτογραφίες Τούρκων επιτελών και κυβερνητικών αξιωματούχων, στο γειτονικό κράτος της Βόρειας Μακεδονίας.

Με τη συμφωνία των Πρεσπών η χώρα μας, ανέλαβε την επιτήρηση του εναέριου χώρου των Σκοπίων και με το Γ'ΣΣ, την αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεών τους.

Τι πέτυχε η χώρα μας; Αυτό που έπρεπε, να σπάσει το περιβόητο Μουσουλμανικό τόξο, που τόσα χρόνια ακούγαμε και παρακολουθούσαμε ανήμποροι, να επεκτείνεται και να μας κυκλώνει.

Οι εποχές άλλαξαν και θα πρέπει να το καταλάβουν όσοι ενδεχομένως για τους ''δικούς τους'' λόγους πουλάνε ''πατριωτισμό''. Αύριο ίσως είναι οι καλύτεροι εκφραστές της συμφωνίας.

Το Μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια σπάει σε πολλά κομμάτια, ο Στρατός μας είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, "εισήλθε" ειρηνικά στα Σκόπια, διώχνοντας την μπότα του Ερντογάν.

Η παρουσία του Έλληνα ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου Καμπά, το αποδεικνύει περίτρανα!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ