2019-06-23 09:25:31
Φωτογραφία για Μήνυμα του Αν. Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ, Υποψήφιου Βουλευτή Έβρου Αναστάσιου Δημοσχάκη
Πλησιάζοντας στην μεγάλη ώρα των Εθνικών Εκλογών η ΝΔ αποδεικνύει την ετοιμότητα & την υπευθυνότητα που διαθέτει προκειμένου, με την εντολή των πολιτών, να αναλάβει την διακυβέρνηση της Χώρας και την τεράστια ευθύνη να την βγάλει από την κρίση και την απαξίωση.

Το ψηφοδέλτιο Νίκης στον Έβρο όπως και σε όλη την επικράτεια οριστικοποιήθηκε!

Το κάλεσμα πρέπει να είναι ενιαίο και ξεκάθαρο: o Έβρος πρέπει να συμμετάσχει στην Εθνικές Εκλογές προκειμένου να καταγραφεί η φιλοπατρία μας αλλά και η πίστη μας στην Δημοκρατία!

Οι Εβρίτισσες και οι Εβρίτες πρέπει να εμπιστευτούν την μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη που έχει αποδείξει διαχρονικά ότι έχει βγάλει την Χώρα από αδιέξοδα και να την βάλει σε τροχιά κανονικότητας & ανάπτυξης .

Προσωπικά επί 4 και πλέον χρόνια ανέλαβα την ευθύνη που μου ανέθεσαν οι πολίτες του Έβρου και υπερασπίστηκα από την θέση του βουλευτή της αντιπολίτευσης τα δίκαια αιτήματα του Νομού, πετυχαίνοντας την ικανοποίηση μεγάλων και μικρών εξ αυτών!


Με επιμονή και υπομονή μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο άσκησα πίεση, για να λυθούν προβλήματα της περιοχής αλλά και προτείνοντας λύσεις που θα προάγουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων για να δοθεί άλλη αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή.

Ζητώ από τους Εβρίτες να με τιμήσουν με τον έναν από τους δυο σταυρούς που έχουν δικαίωμα να βάλουν στο ψηφοδέλτιό τους.

Ζητώ να με τιμήσουν και πάλι με την εμπιστοσύνη την οποία ήδη έχω τιμήσει και επιθυμώ για άλλη μια τετραετία να υπηρετήσω με πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας.

Συνεχίζω τις επαφές μου και τις συναντήσεις μου σε όλο τον Νομό μας. Συναντώ ανθρώπους με τους οποίους συνομιλούσα όλα αυτά τα χρόνια και συνεργαζόμουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ζητώ να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα για το καλό του Έβρου και της Θράκης.

Μεταφέρω το μήνυμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε κάθε σημείο του Έβρου.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ