2019-06-23 22:40:12
Φωτογραφία για Χωρίς νερό απόψε οι Καλυθιές
Αναγνώστης: Και πάλι απόψε στις 19:30, στις Καλυθιές, μάς έκοψαν την παροχή νερού και άγνωστο, πότε θα έχουμε ξανά το νερό. Φαίνεται, πως οι αρμόδιοι, είναι τόσο ανίκανοι και τόσο θρασείς, που είναι πολύ επικίνδυνο να βρίσκονται στη θέση αυτή.

Μέχρι πριν 3 χρόνια στις Καλυθιές και στο Φαληράκι είχαμε συνεχώς νερό και δεν υπήρχε το φαινόμενο αυτό, δηλαδή να μειώνουν την πίεση του νερού και το βράδυ να τό κόβουν τελείως., αν και υπήρχαν περισσότεροι κάτοικοι και περισσότεροι τουρίστες. Σε άλλα μέρη του νησιού ίσως να είχαν προβλήματα στην υδροδότηση και όταν άρχισε η παροχή του νερού από το φράγμα του Γαδουρά, είπαν, πως επιτέλους θα ξεδιψάσει το νησί. 

Όμως πόσο μας παραπλάνησαν! 

Από τότε που άρχισε η υδροδότηση από το φράγμα, εδώ και τρία χρόνια, στις Καλυθιές τουλάχιστον, έχουμε πρόβλημα με την παροχή του νερού. Η κοινότητα Καλυθιών έχει πολλά υπόγεια νερά και μπορεί να επιβιώσει με τις δικές της γεωτρήσεις, τα δικά της αντλιοστάσια και υδροδεξαμενές. Αν δεν μπορούν οι υπεύθυνοι, όποιοι και αν είναι, να δώσουν λύση στην υδροδότηση των Καλυθιών, να πάνε στα σπιτάκια τους και να χαίρονται τα διπλώματα και τα πτυχία που έχουν.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ