2019-06-27 03:56:28
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - DIY κηροπήγια που θα λατρέψεις!

Οι χειροποίητες κατασκευές έχουν πάντα ιδιαίτερη αξία ειδικά εάν προέρχονται από τα χεράκια σου! Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με όμορφα κηροπήγια που μπορείς με λιγότερη ή περισσότερη προσπάθεια να φτιάξεις μόνη σου για να στολίσεις το τραπέζι σου!

Δες τις όμορφες ιδέες!



Ένα απλό ποτηράκι-θήκη για ρεσώ γίνεται υπερθέαμα αν κολλήσεις γύρω από το ποτήρι δαντέλα που να περισσεύει ή να είναι ακριβώς όσο το ύψος του ποτηριού.



Μπορείς να ράψεις τη δαντέλα ή να την κολλήσεις με πιστόλι σιλικόνης.

Επιτοίχιο κηροπήγιο; Ναι! Θα χρειαστείς μία τάβλα που μπορείς να βάψεις σε όποιο χρώμα θέλεις και μερικά ευλίγιστα κουτάλια που θα λειτουργήσουν ως θήκες ρεσώ.

Λυγίζεις τα κουτάλια να σχηματίσουν ορθή γωνία, τα κολλάς σε διάφορα σημεία σε συμμετρική απόσταση πάνω στην τάβλα και την στερεώνεις με γατζάκι στον τοίχο!



Αυτή η ιδέα είναι από τις καλύτερες που ανακαλύψαμε: μεγάλα ποτήρια του κρασιού γίνονται φωτιστικά με ρεσώ!



Χρειάζεσαι φτηνά, μεγάλα ποτήρια κρασιού, λεπτό χαρτί με σχέδια ή χρωματιστό που θα κόψεις στο σχήμα που θα βρεις εδώ και ταινία διπλής όψης.

Αφού κόψεις το χαρτί σου στο σχήμα που πρέπει, βάζεις ταινία διπλής όψης στη μέσα πλευρά του χαρτιού και τυλίγεις το χαρτί γύρω από το ποτήρι ώστε να σχηματιστεί ένας κώνος!

Εντάξει, αυτή η ιδέα χρειάζεται τη βοήθεια ενός καλού ξυλουργού αλλά αξίζει τον κόπο! Μικρά κομμάτια κορμού σκαλισμένα για να υποδεχτούν ένα ρεσώ!



Εξίσου απλή αλλά υπέροχη είναι και αυτή η ιδέα! Χρειάζεσαι απλώς βάζα χωρίς καπάκι, φύλλα (αληθινά ή υφασμάτινα), ένα πινέλο και ψαρόκολλα. Αλείφεις ένα ένα τα φύλλα με ψαρόκολλα και τα κολλάς πάνω στο βαζάκι. Αν θέλεις φτιάχνεις και έναν φιόγκο από σπάγγο γύρω από κάθε βαζάκι και βάζεις το ρεσώ σου!

via

Let's block ads! (Why?)

DIY κηροπήγια που θα λατρέψεις! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Μαύρο» στο EPSILON από το ΕΣΡ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Μαύρο» στο EPSILON από το ΕΣΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ