2019-06-27 22:45:33
Φωτογραφία για Πωλείται χωρίς μοτέρ μονοθέσιο BMW-Sauber της F1
Μια γνήσια F1.07-06B από τη σεζόν της F1 του 2007 μπορεί να αγοράσει κανείς αυτή την

περίοδο. Μόνο που πρέπει να κάνει χωριστά την αγορά του V8 κινητήρα για να έχει ολοκληρωμένο το μονοθέσιο της BMW–Sauber.

Τα μονοθέσια της F1 είναι από τα πλέον hot items για αγορά από όσους είναι φανατικοί με το motorsport αλλά έχουν και τους πόρους για να αποκτήσουν κάποιο. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα μονοθέσιο που ναι μεν του λείπει ο κινητήρας, είναι όμως γνήσιο και έχει όλα τα υπόλοιπα καλούδια πάνω του. Ως τέτοια, ορίζονται τόσο τα original φρένα της αγωνιστικής σεζόν 2007 της Formula 1, όσο και το κιβώτιο ταχυτήτων αλλά και το αυθεντικό τιμόνι (που μόνο του κοστολογείται από 50 έως 100 χιλιάδες δολάρια.

Από τις συνοδευτικές πληροφορίες του μονοθεσίου, δεν προκύπτει αν έχει χρησιμοποιηθεί σε αγώνα ή ήταν μόνο για την εξέλιξη και τις δοκιμές. Όπως και να έχει όμως, είναι ένα μονοθέσιο ίδιο με αυτά που έχουν οδηγήσει οι Vettel, Kubica και Heidfeld. Το κόστος που θα κληθεί να πληρώσει ο ενδιαφερόμενος για την αγορά, δεν μπορεί να υπολογιστεί αλλά σίγουρα θα είναι πιο μικρό από ότι να είχε και κινητήρα το μονοθέσιο. Τώρα, αν θέλει ο νέος ιδιοκτήτης να το κάνει λειτουργικό, θα πρέπει να ψάξει για να βρει τον V8 της σεζόν 2007, προκειμένου να μπορέσει να έχει την απόλυτη εμπειρία από την F1 εκείνης της εποχής.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολοι  το πέρασαν για γορίλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολοι το πέρασαν για γορίλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ