2019-06-28 12:52:35
Φωτογραφία για «Πέφτει» η θερμοκρασία - Πότε επιστρέφει ο καύσωνας
Μια εβδομάδα με καύσωνα, μια εβδομάδα με τοπικές καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας

και ενίσχυση των ανέμων. Ο καιρός συμπεριφέρεται περίεργα μετά και την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, δημιουργώντας ένα διαφορετικό σκηνικό κάθε φορά.

Ιδού και οι αποδείξεις! Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στα ύψη αναμένεται να ανέβει η θερμοκρασία σήμερα Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος «πέφτει» και ενισχύονται οι άνεμοι.

Ιστορικός καύσωνας στην Ευρώπη: Διαβάστε ΕΔΩ τις θερμοκρασίες που χτύπησαν κόκκινο σε Γαλλία - Ισπανία

Αναλυτικά:

Σάββατο

Το Σάββατο προβλέπεται στη Θράκη, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και στην Κρήτη σποραδικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός αλλά στην Πελοπόννησο μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ