2019-06-28 13:42:48
Φωτογραφία για Θρίλερ με τον σκελετό γυναίκας στην Εύβοια: Την σκότωσαν κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου;
Σε εγκληματική ενέργεια παραπέμπουν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της

Ασφάλειας Χαλκίδας  Σε εγκληματική ενέργεια παραπέμπουν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας από το σημείο όπου βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός στην Ερέτρια, το πρωί της Πέμπτης. Η άγνωστη προς το παρόν γυναίκα στην οποία ανήκε, φαίνεται ότι βρήκε τον θάνατο πηγαίνοντας ή επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση.

Το μακάβριο εύρημα ανακάλυψε ένας βοσκός που αναζητούσε τα ζώα του, πεσμένο μπρούμυτα σε ένα απόκρημνο σημείο όπου ήταν εμφανές ότι κάποιος την είχε πετάξει και δεν είχε πέσει η ίδια κατά λάθος. Η άτυχη γυναίκα φορούσε ρούχα για νυχτερινή έξοδο και παπούτσια με 12ποντο τακούνι, πράγμα που δείχνει ότι έχασε τη ζωή της σε μια στιγμή που φαινόταν όμορφη γι' αυτήν.

Ο σκελετός εστάλη στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ήδη γίνεται ανθρωπολογική εξέταση για να υπολογιστεί η ηλικία και η καταγωγή της νεκρής, αλλά και για να προσδιοριστούν ο χρόνος και τα αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, έχει ληφθεί δείγμα DNA για να συγκριθεί με αυτά από αγνοούμενες γυναίκες. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν έχει γίνει καταγγελία για εξαφάνιση γυναίκας από την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας κι έτσι πλέον εξετάζονται όλες οι δηλώσεις εξαφάνισης από διάφορες περιοχές της χώρας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ