2019-06-28 18:29:49
Φωτογραφία για ''Έβαλε ο ΑΓΕΣ Καμπάς πουκάμισο και σκαρπίνι, θα χαλάσει ο καιρός...''
 Του Ηλία Προύφα

Σε καμία περίπτωση δεν είναι υποτιμητικό ή οτιδήποτε άλλο, όμως είναι από τις λίγες φορές στη θητεία του, που τον βλέπουμε με πουκάμισο και σκαρπίνι. Ο λόγος για τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε σχηματισμούς της Αθήνας.

Άκρως επιχειρησιακός αξιωματικός, με ποικίλες διοικήσεις μονάδων, σχηματισμών και μειζόνων σχηματισμών, από το Βόρειο Αιγαίο έως τον Έβρο και τη Θράκη, βρίσκεται συνεχώς, σε στρατόπεδα και φυλάκια της πρώτης γραμμής, γι' αυτό και σπανίζουν οι επισκέψεις του στο εσωτερικό της χώρας, με στολή υπ' αριθμ. 8α . 

Έβρο, νησιά του Αν. Αιγαίου, Κρήτη, Ελληνοαλβανικά σύνορα, είναι στο τακτικό του πρόγραμμα. Με το άρβυλο στο πόδι και την παραλλαγή, οργώνει όλη την παραμεθόριο, δίνοντας εντολές και κατευθύνσεις στο προσωπικό, το οποίο όπως έχουμε ξαναγράψει, ''πίνει νερό στο όνομά του''. Και δεν είναι υπερβολή Δεν είναι τυχαίος, ο εύστοχος τίτλος που διαβάσαμε προχθές, σε δημοσίευμα της φιλικής  έγκυρης ιστοσελίδας pentapostagma.gr, ότι ''ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους Τούρκους...''. Αυτή είναι η πραγματικότητα!


Σήμερα σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα δύο από τους σημαντικότερους την για τη λειτουργία του στρατεύματος σχηματισμών, της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) και της Διοίκησης Υποστηρίξεως Βάσεως (ΔΥΒ), συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΥΣ, Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο και τον Διοικητή της ΔΥΒ, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Μαντωνανάκη, αντίστοιχα.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες της ΑΣΔΥΣ και της ΔΥΒ, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, έδωσε οδηγίες - κατευθύνσεις στο προσωπικό και εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί σε 

κοινωνικό και επιχειρησιακό επίπεδο.

Από τις λίγες φορές που κυκλοφορεί με πουκάμισο και σκαρπίνι ο ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς και από το βράδυ να μου το θυμηθείτε, μεταβολή του καιρού, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας... 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ