2019-07-01 14:23:56
Φωτογραφία για ΝΕΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΑΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ

Για άλλη μια φορά φάνηκε πως τα νταηλίκια των Τούρκων δεν περνούν όταν τους αντιμετωπίζεις όπως «πρέπει» και έτσι μετά το πρόσφατο κάζο με τους Κούρδους στο βόρειο Ιράκ, όπου με πανίσχυρες δυναμεις δεν κατάφεραν τίποτα, τώρα έρχεται ο στρατηγός Χαφτάρ στην Λιβύη να προδώσει…μαθήματα «πολεμικής τέχνης» στις τουρκικές δυνάμεις

Ο Στρατηγός Χαφτάρ ταπεινώνει τον Ερντογάν και στην Τουρκία σε έναν proxy war που λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη Λιβύη. Με λίγα λόγια κάνει αυτό που δεν κάνει ο Ελληνισμός.

Το δόγμα Χαφτάρ είναι ένα: «Θα καταστρέψουμε τους Τούρκους»

Πριν από λίγο, οι δυνάμεις που ελέγχει ο Στρατηγός εξαπέλυσαν επίθεση κατά του αεροδρομίου Mitiga που βρίσκεται στη Τρίπολη.

Εκεί για άλλη μια φορά ένα τουρκικό Bayraktar TB2 καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι χειριστές του UAV είναι νεκροί, οι οποίοι είτε μπορεί να είναι ισλαμιστές, είτε ακόμα και Τούρκοι!

Μάλιστα ο εκπρόσωπος τύπου του LNA, επιβεβαίωσε ότι έχουν συλληφθεί Τούρκοι πολίτες από τις Δυνάμεις του Χαφτάρ.

Όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα βγήκαν στη φόρα η ταυτότητα μιας εκ των τουρκικών ομάδων που δρουν και «εργάζονται» στην Τρίπολη, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε ανώτερος αξιωματικός ασφαλείας του εθνικού Λιβυκού στρατού (δυνάμεις του στρατηγού Haftar).

Είναι αξιοσημείωτο ότι σε αυτή την ομάδα βρίσκεται ένας Τούρκος ανώτερος αξιωματικός, ο Irfan Ozsert.

Πρόκειται για έναν από τους διοικητές της Τουρκικής Στρατιωτικής Ακαδημίας και υπεύθυνο για τον στρατιωτικό τομέα της περιοχής Gaziantep, ο οποίος είχε υπηρετήσει και στο βόρειο τμήμα της επαρχίας του χαλεπίου στη Συρία.

Πενταπόσταγμα

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιγοραφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ