2023-10-27 10:20:01
Φωτογραφία για «Απογοητεύτηκα από το Μακεδονία TV, έγινα ρεζίλι...»
Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην ξαφνική λήξη της συνεργασίας της με το Μακεδονία TV που την έφερε σε δύσκολη θέση.

Την ίδια στιγμή, εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου. «Θα στριμωχτώ, τη βλέπω τη δουλειά. Είμαστε καλύτεροι άνθρωποι στην τηλεόραση από αυτούς στην πολιτική» ανέφερε με χιούμορ.

«Σίγουρα κάτι μου λέει το σύμπαν για την τηλεόραση. Την τελευταία χρονιά στο Epsilon είπα κρεμάω το μικρόφωνο. Φαντάσου σε ποιο σημείο έφτασα να πω χωρίζουμε. Είχα χάσει τον εαυτό μου εντελώς. Ήμουν ένας κακός άνθρωπος, είχα καταφέρει να διώξω τον κόσμο που με παρακολουθούσε» ανέφερε.

«Απογοητεύτηκα από το Μακεδονία, έγινα ρεζίλι. Η απογοήτευση είχε να κάνει περισσότερο με τους συναδέλφους μου. Και στο Μega ήμασταν σίγουροι ότι θα βγαίναμε, δουλεύαμε σαν τα σκυλιά.

Στο Μακεδονία έχουμε τίτλο εκπομπή, δελτίο τύπου, σκηνικό
. Όλα αυτά με τάραξαν πάρα πολύ, η άκομψη ολοκλήρωση συνεργασίας. Δεν είχα ποτέ μια επίσημη ενημέρωση. Εγώ διάβαζα δημοσιεύματα. Ρωτούσα, και είχαμε και plan b, οι ιθύνοντες με καθησύχαζαν. Με πείραξε που οι δημοσιογράφοι έμειναν χωρίς δουλειά και οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν και έδωσαν συνεντεύξεις και δεν έπαιξαν. Επίσημες εξηγήσεις δεν δόθηκαν» είπε και αποκάλυψε ότι θα γράψει βιβλίο για όλα αυτά.

Για την πρόταση που δέχτηκε για το Open είπε: «Η πρόταση ήταν να γίνω project manager και ζήτησα κάποιες δικλείδες ασφαλείας. Εν τω μεταξύ μπήκα πολύ ενεργά στα δημοτικά συν του ότι θέλω να έχω ελευθερία χρόνου. Έχω στερηθεί το παιδί μου και θέλω να ευχαριστηθώ τα εγγόνια μου. Επειδή είμαι της ευθύνης, δεν θα έλεγα ναι σε κάτι που δεν μπορώ να του αφιερωθώ 10 στα 10».

«Μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι η δουλειά μου αλλά όχι χωρίς κόστος.

Όσοι λένε ότι δεν τους νοιάζουν τα νούμερα είναι σαν να έχεις μαγαζί το ανοίγεις το κλείνεις το ταμείο και δεν σε νοιάζει» ανέφερε.

Ποιο είναι το παρατσούκλι που της έχει δώσει ο μεγάλος της εγγονός;

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ