2019-07-02 11:25:27
Φωτογραφία για Bentley
Η Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner, είναι η νέα περιορισμένης

παραγωγής ειδική έκδοση που βασίζεται στο μοντέλο Continental GT. Με το μοντέλο αυτό η Bentley συνεχίζει τις επετειακές εκδόσεις για τα 100 της χρόνια. Είναι ένα μοντέλο- φόρος τιμής στην εμβληματική αγωνιστική No 1 Bentley Blower του 1929, από την οποία «δανείζεται» κάποια στοιχεία και θα παραχθεί σε μόλις 100 αντίτυπα. Σε κάθε ένα από τα 100 αυτοκίνητα θα υπάρχουν χρυσά σήματα και κάποιες λεπτομέρειες που θα παραπέμπουν στο θρυλικό αγωνιστικό της εταιρείας.

Ο κινητήρας του επετειακού μοντέλου, είναι ο μοναδικός W12 που έχει χωρητικότητα 6,0 λίτρα και αποδίδει 635 ίππους. Η Number 1 Edition by Mulliner είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς αμαξώματος, Dragon Red II και Beluga, με τη μαλακή οροφή να είναι ανάλογα με τις διαθέσεις του κατόχου, είτε Beluga σε απόχρωση, είτε Claret- όπως λέγεται το ιδιαίτερο μπορντό του υφάσματος στην οροφή και προτείνεται για το μαύρο (Beluga) αμάξωμα.


Για να διακρίνεται ως ιδιαίτερη η έκδοση αυτή, ο εξοπλισμός της είναι το Centenary Pack που βασίζεται στις προδιαγραφές του Black Line, με Carbon body kit και το νούμερο 1 ευδιάκριτα χρωματισμένο στη μάσκα του κινητήρα. Οι ζάντες του αυτοκινήτου προσφέρονται σε δύο σχέδια και δύο αποχρώσεις αλλά με ίδια διάμετρο, 22 ιντσών. Το Number 1 Edition θα είναι και το τελευταίο της επετειακής «τριλογίας» μοντέλων της Bentley, μετά τις Mulsanne W.O. Edition και την Continental GT Number 9 Edition.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μάχη στο PRIME TIME...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μάχη στο PRIME TIME...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ