2019-07-03 06:36:41
Φωτογραφία για Τυχαίο;  Οι ''φράσεις'' του Στρατηγού Στεφανή που χρησιμοποίησε ο Αντγος Λαλούσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Του Ηλία Προύφα

Αν για κάποια πράγματα έχει μείνει γνωστός στο στράτευμα, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, είναι η εργατικότητα, η μεθοδικότητα, η αποτελεσματικότητα, η εξωστρέφεια, η κοινωνικότητα και η μεγαλοψυχία του. 

Εκτός από τα παραπάνω, έχει μείνει γνωστός και για κάποιες φράσεις, ''ατάκες'' που συχνά έλεγε, σε σημείο μάλιστα που εκτός από τον ίδιο, τις χρησιμοποιούσε όλο το στράτευμα και κυρίως οι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί.

''Το είμαστε υπερήφανοι, είμαστε έτοιμοι, σε εξαιρετική κατάσταση, με αισιοδοξία και χαμόγελο'' και πολλές άλλες έχουν αφήσει εποχή, ειδικά το ''εξαιρετικά''. Εάν πήγαινες σε σχηματισμό και χαιρετούσες δέκα άτομα, άκουγες είκοσι φορές τη λέξη εξαιρετικά και δεν είναι υπερβολή.

Φράσεις λοιπόν του Στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή, χρησιμοποίησε προχθές στις Καστανιές του Β. Έβρου, ο Τεθωρακισμένος Διοικητής του Δ'ΣΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, κατά τη συνομιλία του με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, με το ''είμαστε υπερήφανοι'' καθώς το ''υπερήφανοι με χαμόγελο'' να έχουν την τιμητική τους.

Πάντως στα παραλειπόμενα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Καστανιές, αυτό που μαθαίνουμε από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, είναι ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, έφυγε εντυπωσιασμένος από τον Έβρο και ειδικά μετά την συνάντηση με τον Διοικητή του Δ'ΣΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

''Τυχαίο; δε νομίζω!''
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ