2019-07-04 10:34:04
Φωτογραφία για Έκτακτο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ για τα 500.000 επιπλέον της ΗΔΙΚΑ
Μετά από τα χθεσινά γραφόμενά μας σχετικά με το έκτακτο συμβούλιο για την έγκριση νέου Σχεδίου Σύμβασης ΗΔΙΚΑ για το έτος 2018. με 1,7 εκ. ευρώ από 1,2 εκ για το 2017, αλλά και τις μεγάλες αντιδράσεις μελών του ΔΣ ο αντιπρόεδρος κ. Γεωργακόπουλος μας έστειλε το παρακάτω έγγραφο:

Αγαπητοί Κύριοι,

Δυστυχώς οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν. Το έκτακτο Δ.Σ. στις 2/7/2019 ήταν προγραμματισμένο από τη 1/7/2019, μετά την τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ.

Επειδή προέκυψαν έκτακτα –επείγοντα γεγονότα, και απόντος του Προέδρου, θεώρησα σκόπιμο και χρήσιμο να εισαγάγω για συζήτηση, και πάλι, το θέμα σύναψης σύμβασης με την ΗΔΙΚΑ, καθόσον ο ΕΟΠΥΥ έχει εκ του νόμου υποχρέωση να το πράξει.

Μέλη του Δ.Σ. μου εξέφρασαν την αντίρρησή τους, την οποία συμμερίστηκα, απέσυρα την συζήτηση του θέματος «4» και ζήτησα εκ νέου σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ. για την Πέμπτη 4/7/2019 στις 14: 30.


Η εκ νέου συζήτηση του θέματος είναι επιβεβλημένη για τους λόγους που αναφέρονται στην εισήγηση και όλα τα μέλη τα μέλη του Δ.Σ. γνωρίζουν.

Συνεπώς, δεν έγινε καμία παρανομία ή παρατυπία εφόσον ορίστηκε νέα σύγκλιση Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την σύμβαση ΕΟΠΥΥ – ΗΔΙΚΑ.

Θεωρώ ότι αποτελεί χρέος όλων των μελών Δ.Σ. να προσέλθουν στην συνεδρίαση, εφόσον αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα και αναγκαιότητα σύναψης σύμβασης με την ΗΔΙΚΑ για υπηρεσίες πληροφορικής υποστήριξης σχετικά με τη συνταγογράφηση, που παρέχονται στον Οργανισμό αδιαλείπτως από πολλών ετών.

Ως Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ δεν αντιλαμβάνομαι την χρησιμότητα των αντιρρήσεων εφόσον ο ΕΟΠΥΥ –επαναλαμβάνω- εκ του νόμου έχει χρέος να συνάπτει αυτή τη σύμβαση.

Βέβαια θα πρέπει να τονιστεί εδώ ότι τον Δεκέμβριο του 2018, είχε εκ νέου απορριφθεί το τότε προτεινόμενο σχέδιο σύμβασης, με βασική αιτιολογία την υπέρμετρη αύξηση του ποσού απόδοσης από τον ΕΟΠΥΥ (1,7εκ ευρώ, από 1,2 εκ. για το 2017).

Τι άλλαξε από τις 27/06/2019 όπου το Δ.Σ. καταψήφισε μια εισήγηση, και επανέρχεται σε έκτακτο Δ.Σ. και μάλιστα με διεξαγωγή 1 ώρα μετά την ειδοποίηση των μελών ;
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ