2019-07-04 19:28:35
Φωτογραφία για Το App Store έχει μειώσει τον αριθμό των λήψεων αλλά το εισόδημά του συνεχίζει να αυξάνεται
Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, το App Store παρουσίασε πτώση στον αριθμό των λήψεων εφαρμογών κατά 1,4% σε ετήσια βάση.  

Όμως, τα έσοδα του καταστήματος αυξήθηκαν κατά 13,2% φτάνοντας στα 25,5 δισ. δολ. Αυτά τα στοιχεία παρέχονται από την αναλυτική υπηρεσία Sensor Tower.

Η μείωση του αριθμού των λήψεων οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple χάνει έδαφος στην Κίνα λόγω των υψηλών τιμών και της εμπορικής σύγκρουσης μεταξύ Ουάσιγκτον και Πεκίνου.

Στο Google Play, ο αριθμός των λήψεων κατά το πρώτο εξάμηνο αυξήθηκε κατά 16,4%. Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 19,6% και έφτασαν τα 14,2 δισ. δολάρια (σχεδόν δύο φορές λιγότερα από αυτά της Apple).

Οι πιο κατεβασμένες εφαρμογές είναι το WhatsApp, το Facebook Messenger, το TikTok και το Instagram. Τα μεγαλύτερα κέρδη προέρχονται από τα παιχνίδια. Οι ηγέτες των εφαρμογών είναι Honor of Kings (728 εκατομμύρια δολάρια), Fate / Grand Order (628 εκατομμύρια δολάρια), Monster Strike (566 εκατομμύρια δολάρια), Candy Crush Saga και PUBG Mobile. Η Tinder (497 εκατομμύρια δολάρια) και το Netflix (399 εκατομμύρια δολάρια) έχουν γίνει πρωτοπόροι στα έσοδα μεταξύ των εφαρμογών.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ